Arama sonuçlarınız

1. baymineral

Trafik Sorunu

İstanbul’da maşallah öyle bir trafik sorunu var ki; öyle yol yapmayla filan aşılacak gibi değil. Zira kentin büyük bölümü eski, yeni yerlerde belki ama eski yerleşim alanlarında yeni yollar yapmak çözüm olamıyor maalesef. Köprülü kavşaklar, üst geçitler filan da yine aynı... Trafikte sorun...
  2. baymineral

İstanbul' a 2. Tüp Geçit

İki katlı olması öngörülen tüp geçişin yaklaşık 370 milyon dolara çıkması bekleniyor. Ulaştırma Bakanlığına bağlı Demiryollar Limanlar ve Hava Meydanları İnşaatı Genel Müdürlüğü (DLH), lastik tekerlekli araçların geçişini sağlayacak ikinci tüp geçişin yap-işlet-devret (YİD) modeli ile yapımı...
  3. baymineral

Gideros Koyu

Ynt: Gideros Koyu Bende Sinop' ta diye biliyordum ama ben hep Hamsiloz Fiyordu dendiğini duydum. Sanırım isimlendirmede bir yanlış var. Gezelim Görelim' de ilgili bölümde Sinop' takine Hamsiloz Fiyordu denmişti. Ama gerçek bir fiyord olup olmadığı tartışılır herhalde. Buzul oluşumuyla oluşan...
  4. baymineral

Bursa Krater Gölleri Gezisi

Ynt: Bursa Krater Golleri Gezisi Meteor düşmesi ihtimali daha mantıklı.
  5. baymineral

Gideros Koyu

Ynt: Gideros Koyu Hamsiloz Fiyordu da deniyordu galiba. Türkiye' nin tek fiyordu diye söz edilir.
  6. baymineral

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar Aracın altı fazla alçakta. Anca asfaltta kullanılır.
  7. baymineral

Bolivya'nın Otoyolları

Ynt: Bolivya'nın Otoyolları :D :D :D :D :D
  8. baymineral

Bolivya'nın Otoyolları

Ynt: Bolivya'nın Otoyolları Andlarda böyle uç yollar olduğunu belgesellerde görmüştüm ama kayaya oyulu olanını ilk kez görüyorum. Alkollü sürüşün sonunun kesinlikle kötü olacağı bir yer. Abicim bu fotoğrafları sen mi çektin bu arada?
  9. baymineral

Forum Rengini Seçelim...

Ynt: Forum Rengini Seçelim... Mevcut renk düzeni oldukça yerinde. Koyu sarı ve koyu gri oldukça güzel bir ikili oluşturmuş.
  10. baymineral

İlginç Kazalar

Ynt: İlginç Kazalar :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
  11. baymineral

Motora Kedi Girmesi

Ynt: Motora Kedi Girmesi Motora tavuk mu kaçtı :D
  12. baymineral

Haftalık Hava Durumu

Ynt: Haftalık Hava Durumu Ve olasılıkla yağış görülecek ve serin günler dönüş yapacak.
  13. baymineral

Hava Durumu Siteleri

Ynt: Hava Durumu Siteleri Kış mevsimi yaklaşınca veya gelince son verdiğim sitede 5 günden sonrası için abuk sabuk sıcaklık ve yağış değerleri gösteriyor. Bu duruma tam keyf oluyorum ama ertesi gün aynı tahmine baktığımda her şey tepetaklak olmuş olabiliyor :) Geçici moral yükseltme ve moral...
  14. baymineral

Rusya

Ynt: Rusya Yok yok biz kendi yollarımızdan şikayetçi olmayalım. Asfalt yapılmadan açılmış otoyollar varmış. Bizde en azından bu kadar çamur genelde orman yollarında oluyor. Çukurlu mukurlu, ülkemizde en azından batma endişesi yaşamadan ilerleyebildiğimiz yollarımız var.
  15. baymineral

Esrarengiz Gök Cismi Hakkında

Ynt: Esrarengiz Gök Cismi Hakkında Bende öyle düşünüyorum. Muhtemelen bir kısmı da olsa yeryüzüne ulaşmıştır.
  16. baymineral

Hava Durumu Siteleri

Ynt: Hava Durumu Siteleri 5 günden uzun tahmin verileri gerçekleşme olasılıklığı düşük olsa da en azından bir fikir verebiliyor.
  17. baymineral

Kafein Fotoğrafçısı :)

Ynt: Kafein Fotoğrafçısı :) Kafeine hassas biri olduğum için ne kadar çok sevsemde kahve ve çayı istediğim sıklıkta içemiyorum. Kola gereksiz bir içecek olduğu için aralık 2003' ten beri ağzıma koymadım.
  18. baymineral

Hava Durumu Siteleri

15 Günlük Tahmin. http://www.arl.noaa.gov/ready/cmet.html sitesine giriyorsunuz. * ICAO or WMO ID: denen yere aşağıdaki yerlerden ilgilendiğinizin yanındaki dört harfli kodu giriyorsunuz. Büyük ya da küçük harfe duyarlı değil. Adana İncirlik: LTAG Adana Meydan: LTAF Amasya Merzifon Meydan...
  19. baymineral

Esrarengiz Gök Cismi Hakkında

Gökcismi Buralarda da Çok Kişi Tarafından Görüldü Geçtiğimiz cumartesi gecesini pazara bağlayan gece yarısı, Türkiye'nin pekçok yerinde gökyüzünde parlak bir cisim görüldüğü iddia ediliyor. Ankara'dan Antalya'ya kadar pekçok yerde insanlar, gökyüzünde sarı ışık saçarak giden cismi 6-7 saniye...
  20. baymineral

Bursa Krater Gölleri Gezisi

Ynt: Bursa Krater Golleri gezisi Bursa' daki krater göllerinin oluşumu ve bölge jeolojisi hakkında bilgi rica edebilirmiyim. Uzun süredir jeoloji ile ilgilenen biri olarak Bursa' da yanardağ kökenli krater gölleri hakkında hiç bir şey duymadım. Neticede Uludağ püskürük bir dağ değil. Sadece...
Geri