Motora Kedi Girmesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,430

phobios

Zirve
Yer
istanbul
sakın ola ki arabayı çalıştırmayın. hem kedicik ölür, hem de araba dağılır. nerden mi biliyorum? tecrübe işte ;D ;D ;D

Ynt: Motora Kedi Girmesi

anlayamayacağız işte, sorun orada ;D ;D ;D
ben anladığımda tangur tungur bir ses ve dönmeyen bir direksiyon yardımcı olmuştu anlamama ;D ;D ;D

Motoru çalıştırdığımızda keskin bir miyav sesi gelirse demekki kedi var. Soğuk günlerde arabalarımızı park ettiğimizde sıcak motorun dayanılmaz cazibesine kapılan kedicikler kendilerini tehlikeye atabildiklerinden ötürü arabayı tekrar çalıştırmadan önce dikkat etmemiz gerekiyor. Motor kapağını açıp içine bir bakmak bize bir-iki dakikadan fazla zaman kaybettirmez. Kontrol ederken kullanabileceğimiz bir el feneri, alaca karanlıkta yardımcımız olabilir.

kaputu açıp bakalım da, ben girsem görünmem bu kaputların altına, bi sürü fazladan parça koymuş adamlar, gereksiz ;D ;D

Evet, günahsız bir hayvanın kanına girmektense birkaç dakika kaybetmek kimsenin incilerini dökmez.. Duyarlı yaklaşımlar sergileyen arkadaşlarımı tebrik ediyorum, diğerlerini konuyu bir kez daha düşünmeye davet ediyorum..

yol' Alıntı:
arabaya binerken sarsıntılı hareketler yapmak ve kapıyı sert kapatmak da çözüm olabilir. bu kış çok can yanacak :-\

Bunlar yeterli oluyor bende. Birkaç kez benim de başıma geldi, kedi kaçıyor hemen.

Bizim hasan gonzales'in tavuk hikayesi aklıma geliyor da
208592.gif

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR