Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Fakülte Offroad Grubu olarak 11 Aralık'ta Altıoluk Yaylasındayız
ortalığı biraz kızıştırayım mı? :)
çok kolay, strap denen şeyi yapı marketlerden temin edebilirsiniz. bilgi gerektiren zor yol kavramını pek anlamadım. takılcan deniz' in defender' ının ardına duster' ınla gitceksiniz. :)...
Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri
bu duster cıların muabbeti daha çok olur. :) ne arabaymış arkadaş. hayır 2011 defender' a sallamaya kadar gitmiş muhabbet :D sikletler farklı arkadaşlar. arabalarınız iyi hoş ama sınır bilinmeli bence.
selamlar.
Ynt: Yeni Defender 90'ım
:) malatyalıyım amma ankara da yaşıyorum.
ankara tunus caddesinde gazi güzel sanatların karşısında sürekli bi 90 tdi duruyor. bazen önlü arkalı park ederiz. def 90 a hayranlığım her seferinde tekrarlanıyor. böyle bir sadelik ve güzellik olamaz..
Ynt: Satılık Jeep Sport Jant ve Wrangler lastik
lastikleri ayrı vermeyi düşünür müsünüz? lastiklerin ebatını da yazarsanız sevinirim.
selamlar, fatih..
Ynt: RR 3.9 vouge ile ilgili yardım
2 aydan fazla süredir '92 model RRC kullanıyorum. isteklerinizi fazlası ile karşılayabilecek, defender gibi köşeli hatlara sahip ama defender' dan çok fazla konforlu bir araç bence. kesinlikle belli bir tarzı var..
selamlar, fatih.
Ynt: Diferansiyel Kilit Sistemleri Hakkında ?..
:) sonunda aldım evet. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. aracımın eski sahibi yine gezenbilirden. ankaradan gönençmete isimli arkadaşımızdan satın aldım. gayet keyifliyim bu aralar anlayacağınız :) göz atmak isterseniz...
Ynt: Diferansiyel Kilit Sistemleri Hakkında ?..
bu viscause coupling dediğinizi bir türlü anlayamadım. Gerek netten gerekse servislerden öğrenmeye çalıştım ama nafile. '92 model RR classic' im var. aracımda sadece L ve H seçenekleri var. bu bahsettiğimi bir kaç discovery td5 te de gördüm...
Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?
+1 Ankara
ANKARA
01 Y.Yavuz (discovery-V8) (Discovery I 1995 3.9 V8i ) Ankara
02 M.Kemal Güner (MKG) (Defender 1996 300 Tdi ) Ankara
03 Onur Kolçak (fastjunkie) (1996 Discovery I V8i ) Ankara
04...