Arama sonuçlarınız

1. [TR]BOZO

Araç Önerisi 4x4 (şehir Içi, Arazi)

Hayırlısı olsun tüp ekomomi açısından fayda sağlıyor görünsede belli bir km den sonra devreden çıkması + ısıl değer farkından piston ve süpaplara kayıtlara sıkıntı çıkarması + karbüratör tüp beyni tüp map sensör uyum problemleri + arıza ve bakım için hem mekanikçiye hem tüpçüye tamir parça...
  2. [TR]BOZO

Hayırlı olsun mekanik elektronik yok parça kolay ve ucuz paslanmaya dikkat etmek lazım şehir içi sıkıntı ama artık her araç şehir içi sıkıntı birde tüp taktırmaya karşıyım iyi günlerde kullanın
  3. [TR]BOZO

Lifreelander 2 Gaz Yemiyor 90-100km Üzerine Çıkmıyor

Merhaba önce geçmiş olsun turbo wastegate actuator e baktırın turbocuya götürün sonucu yazarsanız sevinirim
  4. [TR]BOZO

Merhaba Önce başarılar dilerim 1- pajero 2 kapı tahminen pajero pinin tahmin ediyorum boğaz kelebeği vs sorunlu ayrıca jeep 3.1 italyan vm motor büyük sıkıntı kia şehir içi avm ev evden iş işten starbucks daha uygun vs. niva bagaj yok sayılır arka koltukta oturan böbrek taşını düşürür ama dağ...
  5. [TR]BOZO

L200 Arazi Gösterge Sorunları

Merhaba Sorunu ben yaşamadım çok uzun yıllar önce offroad yaparken benim L200 sertçe oturmuş alt darbeyle vakum selenoidi hasar almış değiştirtmiştim burada sorunu yaşayanlara cevap yazmıştım size tavsiyem ön differansiyel üzeindeki vakum selenoidini kontrol ettirmekle başlayın eğer bu parça...
  6. [TR]BOZO

7. [TR]BOZO

C180 Ile Karavan Çekmek

Benimde tavsiyelerim olacak önce Allah kolaylık versin 1- yerinizde olsam önce karavanı nerede kullanacağıma karar verirdim kampinglerde kullanacaksanız mercedesi bozmaya gerek yok 2- hem kampingler hem arada sırada doğaya girerim derseniz o zaman iş tamamen değişir sağlam bir 4x4 lazım 4x2 ile...
  8. [TR]BOZO

Igo 2016 Ülke Haritaları

Türkiye haritasının linkini rica edebilirmiyim teşekkürler
  9. [TR]BOZO

2012 Grand Cherokee Stop Etme Sorunu

Selamlar dpf ile alakalı olması çok zor uyarı ışığı yakması lazım vs. arıza kodu yazsanız daha kolay olurdu ama sıkıntı pompa basınc müşüründe gibi görünüyor sonucu yazarsanız sevinirim kolay gelsin
  10. [TR]BOZO

Cherokee Kk Kızdırma Bujisi Açmıyor

rica ederim kolay gelsin
  11. [TR]BOZO

Selamlar manifold ısı sensörü / müşürü baktırdınızmı ? ecuya normal ısı değeri yolluyordur bu durumda ecu kızdırmaları devreye sokmaz arızayada geçmez röle değişimine gerek görülmemeside şu şekilde kızdırma bujilerinden 1 tanesi bile bozulsa bunların tamamı ve röle değiştirilir sırayla...
  12. [TR]BOZO

kızdırma bujilerinin 1 tanesi bile arıza yapsa tamamı+ röle değiştirilir sistem motor ısısını çlçer ecu ya yollar ecu kızdırmalara gereken süre kızdırmaları çalıştırır kış aylarında kızdırma ışığı bir süre yanmasına rağmen yaz aylarında hiç yanmaya bilir yada kış aylarında motoru bir süre...
  13. [TR]BOZO

Yurt Dışından Posta Ile Alınan Malların Gümrük Vergi̇si̇

Selamlar eskiden olan 22 euro ya kadar olan vergi muafiyeti kalktı mayıs 2019 dan itibaren kalktı 1 euro olsa bile ithal üründe gümrük vergisi var
  14. [TR]BOZO

Burhaniye Altın & Cunda Ada & Edremit Barbaros Kamping Gezisi

Çok teşekkür ederim benim anlatım ek bile olamaz ben yazıyı okuduktan sonra karavan baktım
  15. [TR]BOZO

Ben teşekkür ederim gemi yatağında bahsedilen kamp yeri resimdeki sanırım şu an duşlarda sebze meyve yıkandığı için duş suları kısıldı kamp için güzel bir yer eskiden beri kampçılar tarafından gizlenerek kullanılırdı güzel gezi yazısına daha fazla müdahale etmiym
  16. [TR]BOZO

Muhteşem bir anlatım ve güzel bir gezi yapmışsınız fırtınayı saymazsak tabii Edremit körfezinde yazlığım var bölgeyi az çok bilirim körfezin en büyük özelliği Kazdağları ve Madra dağları arasında kalır Kazdağlarının kar suyu körfezdeki suyu soğutur ve körfeze akan jeotermal sular bu ısıyı...
  17. [TR]BOZO

L200 Yağ Çubuğundan Duman Ve Yağ Atma Sorunu ?

Selamlar Motor soğukken yağ çubuğundan yağ atma --- motor sıcakken yağ çubuğundan yağ atma farklıdır ama bunlara üfleme eşlik ediyorsa motor soğuk yada sıcakken durum sevimsiz bir hal alır buna mavimsi eksoz dumanı ve yağ eksiltme eklenirse durum iyice sevimsiz olur bu durumda endişelenmek en...
  18. [TR]BOZO

Selamlar Geç gördüm problem çözülmüştür umarım ama aynı durum başlarına gelebilecekler için yazıyorum L200 4x4 arazi vitesi kullanımı - 4x4 e 100 km hıza kadar 70-80 civarı tavsiye ederim hareket halinde iken geçirebilirsiniz diğerlerine araç dururken yani hareketsiz haldeyken normal vites...
  19. [TR]BOZO

4.7wj Şanzıman Sorunu

Selamlar Yağ çubuğundan duman kötü koku vs. drive taslarındaki balatalar yanıyor 1- yağın kesinlikle uygun gözükmüyor 2- iki tip atf var sp. özellikli dex. özellikli marka önemli değil tip ve aracın kullanma kitabındaki yağ şartnamesi önemli 3- otomatik şanzımanda yağ diğer kullanım...
  20. [TR]BOZO

Grand Cherokee 2.7 Crd Mi Yoksa Cherokee 3.7 Mi?

G ye lafımız yok ( fiyat hariç ) :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler