Arama sonuçlarınız

1. [TR]BOZO

2011 L200 4x2 Kilitli Diferansiyel Uygulaması Veya Montajı

Ynt: 2011 L200 4x2 Kilitli Diferansiyel Uygulaması Veya Montajı Selamlar İlfer oto ilyas usta ile konuşun kilit için mitsubishinin orjinal kilidi var ama kilit 4x4 4x2 fark etmez asvaltta yada arazide viraja girdiğinizde eğer devreden çıkmazsa eğer LSD kilit değilse eğer %100 kilitse...
  2. [TR]BOZO

Bayram Öncesi Son Pazar (hafif Bir Gezinti)

Ynt: Bayram Öncesi Son Pazar (hafif Bir Gezinti) Selamlar Bazı özel durumlardan dolayı gezi düzenlemeyi oldukça geçiktirdik şimdide bayram telaşı başladı ayrıca bayram trafiğide felaket kısmetse sonraki gezilerde buluşmak üzere bazı tavsiyeler yazıym 1- kurtköy - Ömerli tarafında gezecekseniz...
  3. [TR]BOZO

Off Road Camiasinda Gruplasma Ve Cikar Meselesi :)

Ynt: Off Road Camiasinda Gruplasma Ve Cikar Meselesi :) Neresini düzeltmek lazım bilmem tamamı düzeltilmeli bence 1- suç duyurusu neymiş belli değil 2- anayasal haklar ve kamuya açık alanlar şikayete bağlı kapatılmaz 3- sel ve yağmur suları kanalı açar ve modifiyeli offroad araçları o...
  4. [TR]BOZO

Off Road Camiasinda Gruplasma Ve Cikar Meselesi :)

Ynt: Off Road Camiasinda Gruplasma Ve Cikar Meselesi :) Selamlar Beyler yazılanlar maalesef hayatın gerçeği, insanlar bazen bir birlerini hiç düşünmeden suiistimal edebiliyor kendi çıkarları maddi manevi tatmin peşinde koşabiliyor, bizim sevgi ve saygıyı esas alan alkolsüz geziler düzenleyen...
  5. [TR]BOZO

L-200 Lastik ebadına bağlı değişimler

Ynt: L-200 Lastik Ebadına Bağlı Değişimler Selamlar Bende biraz tavsiyede bulunmak isterim araştırın marka model tavsiyesine karşıyım bence kişinin sevdiği bütçesininde onayladığı hangisi ise en güzeli odur ama en iyisi araştırıp inceleyerek bulunur 1- Lastik için önce ne yapacağınızı tespit...
  6. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi palamut nasip olur rast gelirse ama gezi Serkkkaaaaaaaaaaaaannnnn :D :D :D
  7. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Selamlar Bu hafta sonu şöyle bir gezelim sohpet edelim palamut hamsi mangal diyorum Serkan başlık aç rota bende diyor kimler gelmek ister hangi gün müsaitiz yada başka öneri teklif olurmu yazalım arabalar asfalttan çıksın :D hamsi palamut mangal ofyoydu diye...
  8. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Hoş bulduk herkes iyidir inşallah ( ben bir ara yine gidicem çatı akıyor yaptırıcam gitmişkende eeee tabi kalırım biraz :D :D :D :D )
  9. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Serkan buraya gitmiş hafta sonu hep beraber gidebiliriz tabiiki kimsede bir engel yoksa
  10. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Hoş geldin hafta sonu Serkanla bir şeyler yapalım diyoruz Serkanın gittiği bir yerler var faceden kopyalayabilirsem buraya ekliycem
  11. [TR]BOZO

R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?

Ynt: R/d Lock Mu Atsc Mi Tercih Edilmeli Hangisi Daha İyi ? sizin aracı İlferde görmüştüm zannedersem Allah nazardan saklasın çok güzel olmuş İlyas ustayla acil görüşmem lazım benim L200 sizinkinin kdv. si gibi kalıyor asvaltta yol tutuşuda düzelmiştir ön alt muhafazaya da takviye yapmıştır...
  12. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Herkese selamlar Beyler bu gün döndüm ama yine gidicem ayrıca herkesi çok özledim görüşmeyeli inşallah kimsede bir sıkıntı yoktur ufaktan gezilere başlayalım...
  13. [TR]BOZO

R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?

Ynt: R/d Lock Mu Atsc Mi Tercih Edilmeli Hangisi Daha İyi ? Selamlar Kum çok farklıdır ben L200 ile incirboğazda yada gömeç karaağaç sahilde kumda oynarken başka yerlerde öyle battımki arkadaşlarım çekerken çeki demiri eğrildi yine çıkamadım traktör çıkardı kumun ıslaklığı inceliği vs. çok...
  14. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Bu gün istanbuldan bir abim geldi alibey adasında rezervasyonları varmış sonra Serkanlar geldi onlarda alibey adasına gittiler yarın bacanaklar geliyor uygunsanız sizide bekleriz
  15. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Aleyküm Selam Hanım çocukların okul kaydı için istanbula gitmişti dün geldiler Uğur çanakkale geliboludaydı oda dün dönmüştür aramızda gidiş dönüş 500 km vardı görüşemedik Hakan altınolukta yarın telefon edicem bir ayarlama yaparız diye düşünüyorum sizide bekleriz
  16. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Selamlar millet nerdesiniz yaw iyiki bi tatile çıktık herkes inşallah iyidir yaz bitiyor ufaktan hazırlıklara başlayalım
  17. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Selamlar Bak yine bana yıktı ihaleyi :D ama tayfa niyetli yemez iftar saati nerdeyse karanlıkta teravi kılan vardır iftardan sonra rehavet çökebilir vs. düşüncelerle yapmadım ama katılım olursa yapalım bir etkinlik ama bu günler sıcakta bir taraftan ben şahsen...
  18. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Allah razı olsun bende bir yaramazlık yok çok şükür, dediğin gibi Bayramı atlatalım sonra organizasyonlara başlarız inşallah Herkesin Cuması mubarek olsun
  19. [TR]BOZO

Lütfen Yardım...

Ynt: Lütfen Yardım... Selamlar Bu aralar Ramazan ve yaz olması nedeniyle gezi düzenleyemiyoruz çünki bizim gurubun çoğu oruçlu ve iftar geç saatte açılıyor iftar dönüş vs. zaman açısından sıkıntılı oluyor ayrıca bazılarımız tatilde sayfiye bölgelerinde en kısa zamanda organize olmaya çalışıcaz...
  20. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Bak birde sayfa başı yaptım :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz