<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Lütfen Yardım...</b><br />
<br />
Reha arkadasimizin musaadesiyle bu baslik altinda bir kac bilgi paylasayim.<br />
Eger bir iki tanidiginiz olursa hafta sonu etkinliklerine yanci olarak katilabilirsiniz.<br />
Araclari surme sansiniz biraz zor ama yandan da nasil hareket edildigini gorebilirsiniz.<br />
Bir iki defa katildiktan sonra zaten eger bu is sizi cezbederse zehiri almissiniz demektir.<br />
Sonra gerek butce gerekse yapmak istediginiz sertlige ve kullanima gore bir arac ararsiniz.<br />
Asgari mustereklerde uygun araci buldugunuzda da sagini solunu kurcalarsiniz.<br />
Burada sizin tercihleriniz,power direksiyon,klima,snorkel,buyuk lastik vs ortaya cikar.<br />
Gun gectikce,ustalastiginizi gorur,ogrenir ilavelere karar verirsiniz.Saglikli yol budur.<br />
Yok benim bilgim yeterli,goruntu de onemli derseniz hemen yapili bir arac alabilirsiniz.<br />
Bu is beni sarmazsa cabuk satilabilecek bir arac ariyorum kismi biraz risklidir.<br />
Bu araclar ancak degerinin cok altinda verilirse hemen satilabilir.<br />
Hemen hemen kimse ne degerine nede yaptigi masraflari telafi etmecesine satamamaktadir.<br />
Araclari yirmiye otuza alirsiniz,on yirmi masraf eder ornegin otuza maledersiniz.<br />
Yirmibese satarsaniz kendinizi sansli sayarsiniz.Ne yazik ki bu is boyle.<br />
Ancak Duster,Captiva,Santa Fe,X5,Q7 vs gibi standart araclarda,piyasa bellidir.<br />
Yasi geckin,uzerinde donanim olan,oynanmis,arazi kabiliyeti artirilmis araclarda piyasa esnektir.<br />
Fakat hangi arac olursa olsun,fiyati iyice dusurdunuz mu talibi illa ki cikar.<br />
Sonuc olarak,kafanizdaki soru isaretlerini gidermek icin once forumlara uye olun.<br />
Lada,Jeep,Honda,Suzuki gibi offroadla ilgilenen markasal forumlar var.<br />
Yada burasi,offroadcuyuz,arazideyiz gibi genel forumlar da var.<br />
Buralarda size yardimci olacak arkadaslar mutlaka bulunur.<br />
Bir de facebook uzerinden biraraya gelen arkadaslar oldugunu duydum.<br />
Bazi toplantilara binek araclarla gidilebiliyor.Orada izleyici olup merakinizi giderebilirsiniz.<br />
Sonrasinda arac alip almamaya,tek arac mi yoksa hafta sonu icin ikinci arac mi diye karar verirsiniz.<br />
Nacizane bazi bilgilerimi paylastim,yardimci olursa ne mutlu.</div>