Arama sonuçlarınız

1. 3

Vitara Otomatik Şanzuman

haklısınız serhat bey söyledikleriniz sebebiyle gv öne çıktı bende de çünkü %60 şehir içi kullancam aracı bakalm hayırlısı. bir de esp li veya esp li olmaması arazide fark yaratır mı acaba gv de

2. 3

Vitara Otomatik Şanzuman

tesekkürler serhat bey. aynen forum biraz ağır gibi ama önemli bilgiler veriliyor güzel bir yer. troyexplorer bey haklısınız l 200 suzukiden az yakmaz ama araizde bildiğim bir araç kullandık ama jep tarzı istiyorum kriterlerime de en uygun suzuki gibi duruyor ben sadece biraz bilgi edeinmek ve...
  3. 3

Vitara Otomatik Şanzuman

bilgi için teşekkür ederim. serhat bey dediğiniz sadece hız sabitleyiceyken mi motor bağırma yapıyor yoksa normal kullanımda rampa çıkarken aynısını yapıyor mu eger sürekli aynıysa biraz can sıkıcı olabilir kullananlar detaylı bilgi verirse bizim gibi pek bilgisi olmayan ve almak isteyenler...

4. 3

Vitara Otomatik Şanzuman

serhat bey peki yakıt konusu hakkında bilgi verebilirmisniz. arazide kullanımı nasıl. av için de kullanmayı düşünüyorum çünkü. kronik bir sorunu varmıdır.
  5. 3

Vitara Otomatik Şanzuman

2.0jlx 5k yeni kasa almayı düşünüyorum açıkcası forumda yazılanları okudukça kafam karıştı :(

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,230
Kayıtlı Üye Sayımız
167,091
Kaydolan Son Üyemiz
Alpierro

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR