Arama sonuçlarınız

1. emperor03

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Bahsettiğim kaskodan ziyade şu böyle bir durumda polis bu araç karavan ama ruhsati yok der mi yada muayeneden geçerken sıkıntı oluyor mu?birde mesela bi ducato alıp içini yapsak karavan ruhsati olmadan kullansak olur mu? GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. emperor03

Birde Allah korusun kaza vb durumda ruhsatın karavan olmaması sıkıntı olurmu? GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. emperor03

Bu eskisinden güzel olacak gibi maaşallah..aracı günlük hayatta da kullanıyor musunuz acaba? GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. emperor03

Bizim Hikayemiz - Bir Karavancılık Makalesi

Elinize sağlık çok güzel paylaşım.bende de evi değil ama arabayı satıp karavan alma fikri mevcut [emoji3] sonra ne ile çekicez onu düşünüyorum.. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. emperor03

Çekme Karavan Tavsiyesi

Benim favorim adria aviva lite 360 DK.. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. emperor03

Uluslararası Yeni Ehliyetler

Öyle bişey yazmıyor bildiğim kadarıyla.zaten yeni ehliyetin yapısı ab ye uygun yazması gerekmez. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. emperor03

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Benimde karavanım yok :) inşaallah nasip olduğunda işin teorik kısmına vakıf olmak bence önemli bunun için de böyle detaylara kendi adıma ihtiyaç duyuyorum. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. emperor03

Şimdi daha iyi anladım sanırım.tek başına tork beygir vs diye değil bir bütün olarak bakmak gerekiyor olaya..katkıda bulunan abilerimize çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. emperor03

Actyonun nasıl iki misli güçle çektiğini anlayamadım biraz açarmısınız .çok soruyorsam kusura bakmayın lütfen.. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. emperor03

Actyon boş ağırlığı 2000 kg duster ise 1400 kg.actyon da 1800 dd kg başına düşen beygir sayısı 0.04.dusterda ise 1750 dd kg başına düşen beygir sayısı yine 0.042..bu durumda max tork başlangıç devirlerinde iki aracın çekiş gücü aynı desek yanlış mı olur acaba? GT-N7100 cihazımdan Tapatalk...

11. emperor03

Buda duster kısaca duster en verimli olduğu 1750 dd çalışırken yaklaşık olarak 60 beygir koşturuyor.actyon ise max torku vermeye başladığı 1800 dd çalışırken 80 beygir koşturuyor.. Bu devirlerde ortaya çıkan beygir gücü bariz actyon lehine ancak actyon bariz daha ağır.. GT-N7100 cihazımdan...
  12. emperor03

Actyon max tork 1800-2700 devir arasında görünüyor burda abi GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. emperor03

Elinize sağlık abi bu kadar uzun ve güzel bir açıklama yaparak bu konu ile ilgili ciddi olarak bilgi sahibi olmamı sağladınız.kendi adıma çok teşekkür ederim.. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. emperor03

İkinci Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Yakıt tüketimi nasıl acaba karavanlı ve karavansız olarak? GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. emperor03

Kiralık Karavanla Bir Hafta......

karavan geziniz nasıl geçti.nereden kiraladınız fiyat vb bilgi verir misiniz?

16. emperor03

Cevabınız için teşekkür ederim.tekrardan iyi geziler diliyorum.. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. emperor03

5,25 Erba Karavan Denizli De ....

Hayırlı olsun detaylı fotoğraf bekliyoruz.. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. emperor03

Avrupa üretimi karavanları yürütmek aynı kilodaki yerli bir karavanı yürütmekle aynı mı sizce? GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. emperor03

Maaşallah Allah keyfinizi daim etsin çok güzel kareler..aracınızın motor hacmi beygir ve tork değerleri nasıl acaba?o karda koca karavanı çekerken zorlanmadınız mı? GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. emperor03

2006 Nissan Pathfinder 2.5 Dci---- Doğa Gezgini ---- Tokat

Maaşallah tank gibi..memnun musunuz.yakıtı nasıl? GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,230
Kayıtlı Üye Sayımız
167,092
Kaydolan Son Üyemiz
PETROÇELLİ

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR