Arama sonuçlarınız

1. yayladef.

Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:)

Ynt: Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:)

2. yayladef.

Ynt: Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:) Toplamda 600tl ye malloldu sanırım ben sehir dısında oldugum için babam ilgilendi bu konuyla
  3. yayladef.

Ynt: Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:)

4. yayladef.

Ynt: Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:) tam olarak demek istedigini anlamadım bilgim yok dediğim gibi bu konulrda nasıl bir motor tek tek mi birleşik mi bu konu sizin için kolay bişey olsada benim için zor bir soru :)
  5. yayladef.

Ynt: Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:) bildiğim kadarıyla araç ilgiltereden gelme ilgiliz bir mühendis türkeyeye getiriyor ve geri götürmüyor. Aracı alan kişi 6 yıl kadar kendisi kullanıyor kendisiyle cok ayrıntılı konusmadım ama üzererinde bir degişim...

6. yayladef.

Ynt: Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:) HERKESE TŞK EDERİM .Hayır v8 degil 2.5 düz dizel yanlız motoru puma veya bd30 ile degiştirmeyi düşünüyorum. bu konuda bilgilerinzi yorumlarınız paylasırsanız sevinirim...

7. yayladef.

Ynt: Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:) saolun tşk ederim üzerinde çalısma yapacagım bir cok konu var bunları sizlere danısarak bilgi almak beni mutlu eder

8. yayladef.

defenderler hakkında pek bilgim yoktu acıkcası askeriyede kullanılan bi aractan ibaret oldugunu düşünüyordum.(bu aracın sahibi olana kadar:) ;D ;D ))bu forum sitesinde ilk günden bugüne kadar biçok seyi ögrendim yaklasık 1 ay oldu eğitimime başlayalı. LR kullanıcılarının bu kadar yogun ve içten...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,230
Kayıtlı Üye Sayımız
167,093
Kaydolan Son Üyemiz
Nabukat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR