Arama sonuçlarınız

1. ULTRABA

Nissan Pickup 4x4

herkese selam, 2004 model skystarsss 4x4 kullaniyorum, aractan cok memnunum. fakat bu arac hakkinda cok dedikodu duydum, gerek motor omru, sasinin dayaniksizligi... motordan cok memnunum, arazide kolaylikla elde ettigi atalet ile bircok engeli kolaylikla asabiliyor, tirmanislarda yorulmuyor...

2. ULTRABA

toplama seri uretim...super

http://jalopnik.com/5398864/local-motors-rally-fighter-the-first+ever-creative-commons-car
  3. ULTRABA

Tuz Gölü Gezisi (Bayram Zamanı Gibi) (29 Kasım - 3 Aralık 2009)

selamlar, Bayram zamani 29 kasim - 2/3 aralik tarihlerinde Tuz golune gitmeyi planliyorum. tarihler bayramla biraz uyumsuz, fakat 28 ine kadar yurt disinda olacagimizdan 29unda yola cikabiliyoruz. Bizim ekip icin, gezinin amaci, film cekimi, biraz da offroad, (offroad filmi de cekeriz heralde...

4. ULTRABA

Lancruiser FJ73 e D4D 3.0 motor

arkadaslar boyle bir fantazim var, ama D4D cok iyi motor degilmi simdi? LCde 4l. lik benzinli motor var D4D LCnin sanzumanini opermi? boyle bir uygulamayi LCnin ustundeki fabrika sanzumani ve difransiyeller kaldirirmi ? ayrica dikkat etmem gereken ne olabilir? sevgiler saygilar
  5. ULTRABA

Dağ Tırmanışı İçin Beslenme Nefes Açma ve Egzersiz?

Arkadaslar selamlar, 15 gun sonra Agri dagimiza cikiyoruz! Yaklasik 7 sene oncesine kadar oldukca idmanli bir sporcuydum(sutopu(enka), snowboard(swatch team), bisiklet ve herturlu x-sporlarini rahatlikla yapiyorduk). bunun yerini ne yazik ki, egitim ile gelen yasam tarzi aldi. (ama cok...

6. ULTRABA

Discovery mi? Land Cruiser mi? Hodri Meydan!

disco td5 vs VX80/100 disco td5 vs FJ70 hangisi hangi konuda daha ustun? daha zayif? benim bu konuda cok teknik bilgim yok fakat bana gore; disco hafif siklet ,landcruiser agir siklet diye dusunuyorum td5 motorunun cok iyi oldugunu dusunuyorum fakat disco kolay kirilacakmis gibi geliyor bana...

7. ULTRABA

Makas'tan Helezona Çevirmek

makasli bir arazi aracini helezona cevirmek icin sasiyi kuvvetlendirmek gerekirmi? aracin performans beklentileri nasil olur? makasli aractakta sehir ici surus oldukca rahatsiz edici ve hizli virajlarda tehikeli olabiliyor.. helezonun bu probleme care olacagini dusunuyorum bu konuda bilgisi...
  8. ULTRABA

En İyi Turbo Dizel Motor Hangisidir?

Turbo yu hep sevmisimdir, dizel de mantikli bir yatik, geriye kalan motorun tasarimi. sizce hangi motor en basarili Turbo Dizel motordur?
  9. ULTRABA

Turbo Dizele Super Charger Takan Var mı?

yapan varmi?

10. ULTRABA

Hangi Kısa 4x4?

2005 4x4 skystar imi satiyorum skystar in performansindan memnunum fakat cok oynak bir arac, ve sehir icinde iyi degil 1. kopru kullanamiyorum, park... ustelik yatirim yapilicak duzeyde saglam bir araba oldugunu dusunmuyorum. yerine baktigim araclar sunlar, almaya hazir bekliyolar, hangisini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri