Arama sonuçlarınız

1. BarZef

Aranıza yeni bir Suzuki katıldı ;) 2005 2.0

Uzun süredir içimde ukteydi Dün itibariyle istediğim gibi bir Suzuki alabildim :) 2005, 2.0, 83.000km, Otm, LPG Tavsiyeler üstüne Antalya'da hem Durmazlar Suzuki'ye hem de Ramazan Usta'ya gösterdim. Ramazan usta içten ve güler yüzlü birisi, kendisi alacakmış gibi ilgilendi sağolsun, arabayı...

2. BarZef

Yeni grand vitara + ATİKER lpg --> almak üzereyim, ATİKER aklımı karıştırdı :(

merhaba, pazartesi günü 2007 G V otomatik, benzin + LPG (Atiker) bir araca bakacağım, servis iyi raporu verirse almayı planlıyorum. ANCAK yeni kasa G V 'lerde pek Atiker kullanan okumadım forumda ( genelde BRC, Teleflex, Tartarini, Prince, Zavoli vb...) aklımda birkaç soru var 1-...
  3. BarZef

Antalya'da Araç Göstermek için Servis Önerisi

merhaba, Antalya'da bir kaç tane suzuki G V'ya bakacağım, aracı göstermek için özellikle önereceğiniz, çok güvendiğiniz bir servis var mı? teşekkür ederim

4. BarZef

1996 RAV 4 (100.000 km); Arazi Aracı Olarak Ne Dersiniz ?

merhabalar, ben 14-17.000 tl civarında bir cip düşünüyorum, aklımda suzuki 1.3 vitara 3 kapı veya suzuki jimny var, ancak RAW 4 1996 100.000 km 14.000tl bi araç buldum 1985cc ve 105 bg ( 77 kw ) amatör olarak yaylalara geziler yapıyorum, off -road düşünmüyorum. bahsettiğim raw 4 arazi...
  5. BarZef

Küre Dağları Gezisi

merhabalar, 1-6 eylül arasında gezideydim ben de bi amatör olarak notları sizinle paylaşmak istiyorum önemli olduğunu düşünüyorum eşimle beraber Karabük ( safranbolu, bulak mağarası, düzce -sırçalı kanyonu , yenice ormanı ) , Bartın (amasra ) ve Kastamonu (pınarbaşı ilçesi ve çevresindeki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri