Arama sonuçlarınız

1. suatti

28 - 29 Ocak 2012 Azerbaycan Offroad yarışı - QEBELE 2012

Sevgili Offroad severler, Nihayet Azerbaycan Cumhuriyeti'nin ilk resmi offroad yarışı için hazırlıklar başladı. Tüm offroadcuları yarışımıza bekleriz. Yarış Sponsorları : * Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı ( http://mys.gov.az/ ) * Azerbaycan Offroad Kulübü (...

2. suatti

Orientation Georgia 2011/ Gürcistan - Tiflis

Gürcistan Tiflis'te Gürcü dostlarımız her sene tekrarladıkları bu yarışmaya bu sene bizleride davet ettiler. Bilgiler geldikçe bu konu başlığı altinda sizlere iletmeye calisacagim. Özet geçmek gerekirse; 1 - : Türkiyeden gelen araclari sarp sınır kapısından alip yaris alanına götürecek ve...
  3. suatti

Cj5 ön ayna mahruti

79 cj5 aracımızın 41/10 ön ayna mahrutisini kırdık, elinde olan ve satmak isteyen arkadaslar lütfen irtibat kursun. 532-2319401 Suat Çelik

4. suatti

2008 Jimny ön sağ aks

Ön sağ aks ım mafsalın dibinden kesti, parça arıyorum, yardımcı olmak isteyecekler için telefon numaram 532 - 231 94 01
  5. suatti

Batum Motosiklet Festivali 2010 (29-30-31 Temmuz - 1 Ağustos 2010)

Dost ülke Gürcistan'ın tatil ve kültür kenti Batum'da, yazın en güzel günlerinde, Dünyanın ikinci en büyük botanik bahçesinin içinde kamplı olarak motosiklet festivali düzenliyoruz. Katılmak isteyen offroadcular ve gezginlerde davetlimizdir. Ayrıntılı Bilgi İçin; Ahmet VARAN : 0532 246 32 90...

6. suatti

Difransiyel değişiklikleri

Manuel 2008 Jimny aracıma otomatik vites 2008 jimny den çıkma ön ve arka difransiyel koydum. Ayna maruti oranları 43/10 iken 43/11 olarak değişti. Arazi performansında bir değişme hissetmedim. Hissetmem gerekir miydi ? Başka bir problemle karşılaşır mıyım ? bi de... Jimny'e çıkma havalı veya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri