Arama sonuçlarınız

1. Bisikletcanavari

Uydu Görüntüsü İndirme Programı

Selam arkadaşlar, Biliyorsunuz uzun bir süredir mobile atlas creator programı derdimize devam olmaktaydı. Son sürümlerinde google earth v.b. katmanlar kaldırılmış durumda. (sanırım google amca kızdı biraz...). Mobac'ın eski versiyonlarında google earth, google hybrit gibi uygu görüntüsü...

2. Bisikletcanavari

Garmin BirdsEye servisini kullananlar...

Aramızda garmin birdseye servisine aboneliği olan avr mı acaba? 3 gün önce abonelik satın aldım. 2 gün önce aboneliğim başlatıldı fakat hala serverlarına ulaşamıyorum. Baytekini aradığımda 1 haftadan beri serverların bakımda olduğunu falan söyledi. Fakat garminin kendi sitesinde herhangi bir...
  3. Bisikletcanavari

GPS ile Google Earht Üzerinde Gerçek Zamanlı Navigasyon

Selamlar, Google earth üzerinden gerçek zamanlı navigasyon yapmak istiyorum. Elimde tüm gerekenler mevcut fakat bir türlü senkronize edemedim. Garmin oregon 550 gps cihazı, asus netbook, turkcel vınn mobil internetim var. Garmin gps cihazımı bilgisayara usb kablo ile bağladığımda sorunsuz...

4. Bisikletcanavari

GPS için Harita Üretim Programı

Selamlar, Şuanki kullandığım Gps'te orjinal Navcity şehir ve topoğrafik haritası yüklü. Fakat gelişen ve değişen ülkemiz yollarına bu haritaların yetişebilmesi çok zor. Özellikle şuan bulunduğum Çeşme bölgesinde bu aşırı derecede fazla. Haritada toprak yol olarak görünen yerde bahçe kapısı var...
  5. Bisikletcanavari

Üstteki özlü sözler?

Sitenin üzerindeki özlü sözlerin bir listesi var mı acaba? Zamanında bir yazı okumuştum. Fakat bir daha o yazıyı göremedim ve yazının aslını unuttum malesef :(

6. Bisikletcanavari

Oregon 550 Çektiğim Fotoları Google Earth Üzerinde Görüntüleme

Selamlar, Çiçeği burnunda bir oregon 550 kullanıcısıyım. Cİhazı Türkiye'den aldım. Cihazı şuanlık belirli güzergahlarda yapılması gereken iyileştirme çalışmaları için, güzergahın bozuk olan ksıımlarında koordinatlı fotoğraf çekerek kullanmaktayım. Fakat saha çalışmasından sonra cihazı...

7. Bisikletcanavari

Marmot Precip-Full zip Su geçirmez Pantolon

ŞU Marmot'un %50 indiriminden yaralanıp bir kaç kışlık eksiğimi alanlardanım. Bu aldığım eksikler arasında marmot precip full zip pantolon da var. Bu ürünü almadan önce ürünü alacağım yer ile hem telefondan hem de online müşteri destek hattından ürünü bisiklet sırtında kullanacağımı ve uygun...
  8. Bisikletcanavari

Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması 3 (GPA III)

Selamlar, Geçtiğimiz 2009 yılı içerisinde 24-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen GPA III bisiklet buluşmasından yaşadığımız kareleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Tek amacım Türkiye'de ilkler arasında yer alan bu güzel organizasyonu sizlere bir nebze olsun yaşatabilmeye çalışmak ve...
  9. Bisikletcanavari

GPA 3 Kayıt için Son Tarih 30 Eylül 2009

Selam arkadaşlar, 24-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Gökova Pedallarımın Altında 3 Bisiklet Buluşması kayıtları için son tarih 30 Eylül 2009'dur. Tabii katılacağınız ilde ki kontenjan dolmamışsa şansınız var ;) Karadeniz Bölgesi olarak 3 boş kontenjanımın olduğunu belirtmek...

10. Bisikletcanavari

Arazi İçin Bot Tavsiyesi

Selamlar, Ben harita teknikeriyim fakat öğrenimimi devam ettirmek için şuan mesleğimi yapmıyorum. Zorunlu staj döneminde Karadeniz'de kadastro yaptığımdan mesleğimde kullanacağım ayakkabı ile ilgili gereksinimleri az çok çözmüş durumdayım. Fakat tercih edeceğim ayakkabı konusunda pek bir bilgim...

11. Bisikletcanavari

Ordu - Turnalık Yaylası (2009 Yayla Sezonunu Açtık)

Ordu'daki bir çok doğa etkinliğinden bahsedilmiş fakat bisiklet gezilerinden bahsedilmemiş. Bu eksiği de kendim doldurma gereği hissettim. Zaman buldukça arşivimdeki eski ya da yeni Ordu'daki yaptığım bisiklet yazılarını burada sizlerle paylaşacağım ;) 30 Nis 2009 Uzun ve sıkıcı geçen kış...
  12. Bisikletcanavari

Ordu Turnalık Yaylası ve Yokuşbaşı Kayası

''Selamlar sitenizi daha yeni gördüm ve açıkçası çok hoşuma gitti. Bundan sonra bisiklet forumlarında yayınladığım tüm gezileri burada da yayınlayacağim..'' Uzun zamandan beri memleketimin yaylalarında günübirlik değilde bi kaç günü kapsayan, yaylayı karış karış (Pardon pedal pedal :D )...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,689
Kaydolan Son Üyemiz
topraky

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri