Arama sonuçlarınız

1. Bilge Çağrı GÜNAY

Satılık Teknik Malzemeler

4 adet çok az kullanılmış Edelrid Vireo Alüminyum Kilitli Karabin Tanesi 10 TL 3 Adet çok az kullanılmış Edelrid Guitar Ekpres Tanesi 15 TL 1 Adet yanlızca emniyet almakta kullanılmış çok temiz Camp Anodize HMS 15 tl 1 Adet çok az kullanılmış Camp kilitli d karabina 10 tl 1 Adet Vaude...

2. Bilge Çağrı GÜNAY

Magellan 300 ile İlgili Bir Soru

Arama yaptım fakat bulamadım. Ben gps imi kullanırken uyku bir süre hiç bir tuşuna dokunmazsam uyku moduna geçiyor. bu uyku moduna geçmesini engelleyebilirmiyim. ve rota çıkarmak istiyorum bunuda başaramıyorum. uyku moduna geçmese yürüyüş bittikten sonra izleri kaydet dicem ama dediğim gibi o...
  3. Bilge Çağrı GÜNAY

Şükrü Paşa Anıtı

Şükrü Paşa anıtı Edirnenin en hakim tepesi üzerine kurulu olan Buçuk Tepede bulunmaktadır. (Buçuk tepenin adı da aslında ayrı bir tarihtir onu başka bir başlıkta ele alırız.) Balkan savaşı sırasında Edirne savunmasının merkezi konumunda ki tabyanın anıtlaştırılmış halidir. Edirne Komutanı...

4. Bilge Çağrı GÜNAY

Dağcılık Başlığı Altında Malzeme Tanıtımları Alt Başlığı

Dağcılık Başlığı Altında Malzeme Tanıtımları Alt Başlığı açılması bence çok güzel olur. Bu sayede yeni malzeme almayı düşünen arkadaşlar bu malzemeyi almış ve daha önce kullanmış arkadaşların tecrübelerinden faydalanmış olurlar. Bu sayede Aktarılan tecrübelerden ders çıkarılarak alınacak...
  5. Bilge Çağrı GÜNAY

Demirkazık Tanju Duru'yu Aldı

Ezginin Günlüğü grubunun ilk kadrosunda yer alan müzisyen Tanju Duru, Demirkazık Dağı'na tırmanırken geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi. Niğde’nin Çamardı İlçesi'nde ki Demirkazık Dağı'nda yürüyüş ve tırmanış yapan amatör dağcılardan, tanınmış müzisyen 45 yaşında ki Tanju Duru, sarp yamaçta...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.