Arama sonuçlarınız

1. maxmajestic

Tengger Semeru National Park, Mount Bromo, Java, Indonesia

Surabaya’daki ikinci günümüzde yol arkadaşımız Endonezyalı Johnny’nin bazı akrabalarınıziyaret ederek geçirdik. Gittiğimiz yerde hemen etrafımızı çocuklar, mahalleliler, komşular doluşuyor. İngilizce bilmediklerinden iletişim kurmak zor, çoğunlukla bize Johnny çeviri konusunda yardım ediyordu...

2. maxmajestic

Fiji

Fiji’ye varış 30 Mart 2011 Yeni Zelanda'nın Auckland şehrinden 3,5 saatlik uçuştan sonra Nadi havalimanına indim. Pasaport kontrolüne geçişten önce, bizi Fiji yerel kıyafetleri içerisinde, güler yüzleriyle bir müzik grubu şarkılarla karşıladı. Diğer ada ülkeleri gibi Fiji’de ülkeye girişte...
  3. maxmajestic

Kawah Ijen, Dünyanın En Büyük Asit Gölü'ne Trekking

19 Ağustos 2011 Probolinggo’da sabah kahvaltısı sonrası Kawah Ijen volkanını görmek için yola çıktık. Hep diyorum ama yine diyeceğim; çok ama çok güzel yollardan geçtik. Yer yer yağmur ormanları içerisinden, muz ve kokonat ağaçları aralarından, sonrasında ise milyonlarca hektarlık kahve...

4. maxmajestic

Avustralya, Uluru Çöllerinde Kamp

600 milyon yıllık Uluru 21 Haziran 2011 Sabah erkenden kalkıp hazırlandım. Dün bir çift hostele gelip bizle görüştü. Onlar da Uluru’ya gitmek istiyorlarmış, ancak araç kiralama ücretini değil de sadece yakıt için ortak olabileceklerini söylediler. Ben bunu kabul ettim, ancak sabah fikir...
  5. maxmajestic

Aktif Volkana Tırmanmak, Mount Rinjani, 3726 Metreye, Lombok, Endonezya

3726 metreye aktif volkana tırmanmak, Mount Rinjani 30 Temmuz 2011 Dünden bu yana Lombok adası Senggigi kasabasındayım. Burası dinlenmek, internet gerektiren işleri halletmek ve yüzüp dinlenmek için uygun ve de oldukça ucuz bir yer. Endonezya’nın Lombok adasında yapılması gereken en önemli...

6. maxmajestic

Borneo Adası Mağaraları

Deer ve Langs Mağaraları 25 Eylül 2011 Sabah 9:15 de yürüyüşümüze ahşap yolda yürüyerek başladık. 40 dakikalık bir yürüyüş sonrasında yarasaların akşam saatinde beslenmek için mağaradan dışarı çıkışlarını izlemek için yapılmış cafe tarzındaki yerde kısa bir mola verdikten sonra mağara içerisine...

7. maxmajestic

Motorhome ile Tazmanya ve Avustralya'da "Yolda Olmak!"

19. Yüzyıl köyü: Ross, Tazmanya 09 Haziran 2011 Sabah 8:30′da Lalita beni, eşi Bruce’un calistigi yere birakti. Bruce ise 7′de gittiginden benim erkenden kalkip kendisiyle gitmemi istememisti. Lalita ile vedalastiktan sonra Bruce’un ofisini ve fabrikayi gezme firsati buldum. Yahudi bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,994
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

Geri