Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezi ile ilgili video’yu buradan izleyebilirsiniz
Video: https://www.youtube.com/watch?v=-Hr3ppwp3Uc
Yaklaşık 10 senedir hayalini kurduğumuz karavan gezimizi sonunda çocuklarımızla 2019 ekim ve kasım ayında gerçekleştirdik.
Bu 10 senedir gezenbilir’e girerek sizlerden öğrendiklerimiz...
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Buz tırmanış festivaline Türkiye'den ve yurtdışından birçok sporcu katıldı
Milli dağcılar Çetin bayram, Tunç Fındık ve Doğan Palut önderliğinde tırmanışlar gerçekleşti
2016 Ekim ayında 7 aylık kızımızla çıktığımız 9 günlük rotamız sırasıyla Samsun,Giresun,Ordu,Trabzon,Rize,Artvin
çekimler Pentax K-3 ve Dji phantomla yapılmıştır..
29-30 Ekim Salda gölündeki aile kampı yaptık
Salda gölü 185 metre derinliği ile Türkiye'nin en derin dünyanın ise üçüncü en derin gölüdür.Ayrıca dünya üzerinde Mars özelliği taşıyan iki yerden biri ayrıca göl Türkiye'nin Maldivleri olarak geçmektedir. Magnezyum yüklü kumun şifa dağıttığı...
Merhabalar ,arkadaşlarımla beraber yaptığımız aktiviteleri video haline getirdik umrarım beğenirsiniz .Video Dağcılık,doğa yürüyüşü, kanyoning,mağaracılık,dalış,rafting,motocross,atv,painball,yachting içermektedir
Videoyu hangi kategoride olması gerektiğini çözemedim o yüzden içinde en çok...
İki Arkadaş 4 günde 2.750 km yol katederek yaptığımız gezimizin videosu
İstanbul'dan çıkarak Tuz Gölü,Hasan Dağı,1250 metredeki Gülek kalesi,Offroadçuların favori mekanı Hacıkırı-belemedik yolu,Varda köprüsü,Aladağ Milli Parkı,Ürgüp-Göreme-Avanos,Küre dağları gibi önemli yerleri gezdik...
Selamlar arkadaslar bugune kadar çeşitli dağlara çıktım fakat ağrı ya cıkmak nasip olmadı .
yaz aylarında çıkıcak arkadaslar varsa benide o plana dahil edebilirlermi
veya çıkışlardan haberi olan arkadaşlar bana link atabilirlerse sevinirim.
Pazar sabahı çıktık yola gidiş geliş 400 km bulan bir yol istanbuldan
Ulaşım: istanbul-ankara otobanından boludan once akyazı sapagından sapılıyor kuzuluk kaplıcaları gecılıp dokurcuna gelınıyor
orada kucuk bır tabela var sağ tarafta daha sonra 9 km bozuk bır yol var ama çok guzel bır yol...