Arama sonuçlarınız

1. fatıhcan

Atv Team GÜMÜŞHACIKÖY

https://www.youtube.com/watch?v=BDGJHyTQ9Nc HAFTA SONU GÜMÜŞHACIKÖYÜNDE OFF ROAD ETKİNLİĞİNE KATILDIM. SAĞOLSUNLAR ARKADAŞLARIN HEPSİ MACERA BAĞIMLISI. VİDEOMUZ VAR BAKARSANIZ GÜMÜŞHACI KOYUNDEKİ _____ATV TEMA GHK_____ NE KADAR İDDALI OLDUKLARINI ANLARSINIZ HERKESE DOĞADA AİLESİYLE İYİ GÜNLER...

2. fatıhcan

DERİN YAMAÇ SPOR KULÜBÜ MERZİFON

Dernegimizin faliyetleri...
  3. fatıhcan

Amasyalılar kımler var toplanalım?

Arkadaslar kımler var tanısalım...

4. fatıhcan

YAESU VX 7R TELSİZ KULAKLI KULLANIMI

MERHABA ARKADASLAR YAESU VX 7R TELSIZIM VAR EBAYDA GEZERKEN KULAGA TAKILAN FAKAT KONUSMASINI KULAKTAKI KEMIK TITRESIMINDEN ALARAK CALISAN KULAKLIK VARDI BUNU KULLANAN ARKADAS VARMI. YOKSA BOGAZA TAKILAN KOLYE GIBI VAR BULUNDUGUN ORTAM BIRAZ RUZGARLI SEZ PARAZIT YAPIYOR BU KONU HAKKINDA BANA...
  5. fatıhcan

ARAZİ ARAÇI OTOMATİK VS MANUEL Mİ OLMALI?

Arkadaşlar arazi araçı otomatik mi olmalı yoksa manuel mi bazı yerlerde manuel çok iş görsede otomatik araçıda yabana atmamak lazım.

6. fatıhcan

Suzuki Samurai 96 model araç hakkında

Merhaba sayın arkadaslar ustalık var ama bıraz tecrubenızden faydalanmak ıstıyorum. Suzuku samurai aracımın helezonlarını degıstırıp uzun taktıgımda gergı kollarını degıstırmem gerekıyor mu. Mutlaka orjınal kıt mı alacagım yuksetmek ıcın. Piyasada var hazır yapılmış araçımı degiştirip yapılmış...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri