Arama sonuçlarınız

1. erhanankara

Cekme Karavan İle Gürcistan

Dostlar 750 kg altı (kantarda tartırıp aldım 735 Kg ) faturalı Saly marka karavanım ile Gürcistan'a gitmeyi planlıyorum.Daha önce motosikletimle Gürcistan'a gectım yaklasık 2500 km yol yaptım ne gümrükte nede trafikte sorun yasamadım. Ancak çekme karavan ile gitme konusunu arastırdıgımda kafam...

2. erhanankara

Karavanın Dıs Yuzeyındekı Ezikler Konusunda Yardım

Sevgili üstadlar bir arkadasımın karavanının dış yuzeyınde ezikler var sanırım agac a surtmus bunu nasıl duzeltebılırız önerisi olan varmı.<Dış yuzey aliminyum kaplama nasıl duz hale getırebılırız?
  3. erhanankara

SATILIK BOSAL CEKİ DEMİRİ

Arkadaslar Volswagen Polo Icın Sıparıs Ettıgım Cekı Demırını Satıyorum. Polo arac 4.50 cekme karvanımı cekecek guce sahıp degılmıs ayrıca 8 valf oldugu ıcın tup takılmadigini ögrendım Arabamı uzerınde cekı demırı olan Baska arac ıle takas ettım bu yuzden bu elımde kaldı 1 aralık 2011 de satın...

4. erhanankara

1985 4.50 Çekme Karavanımın Resterasyonu

Arkadaslar cok daha yenı uyeyım ve karavanımı gecen hafta satın aldım ilk tecrubem Ankara da yasıyorum yagıslar baslamadan karavanıma izolasyon boya vb bakımları yaptım yakında ıcını yenıden dızayn edecegım fotoları sızlerle paylasmak istedım
  5. erhanankara

Çekme Karavan Evrak İşlemleri

Merhaba Arkadaslar Aranıza yenı katıldım ve sızlere bır konuda danısmak istiyorum.4.50 boyunda çekme karavan aldım.1986 model 740 kilo bu karavan ıcın hıcbır resmı işlem yapmıyacakmıyım.Yanı satıcıya paranı ver karavanı tak git böylemi?Modelden ve kilodan dolayı arabamın plakasını takıp trafige...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri