Arama sonuçlarınız

1. mustafacan

MapSource Programında İzleklerden Rota yapabilmek?

Daha önce gittiğim bir izleki rotaya çevirebilmem bu programda nasıl mümkün oluyor? Olmuyorsa başka kolay bir yolu var mı acaba? Bir türlü menülerde bulamadım... MapSource 6.14 dolaylarındayım... Şimdiden ilgilenenlere teşekkür ediyorum.

2. mustafacan

19 MB lık TR Topo Haritası

Elimde daha çok dağcılık ve doğa yürüyüşlernde kullandığımız bir Garmin GPS V var. Bu cihazı kullanırken topografik haritanın nimetlerinden yararlanmak istiyorum. Ayrıntılı bir harita kullanabilmem için sanırım il veya bölge bazında haritayı bölerek yüklemem gerekecek. Veya bu boyutta topgrafik...
  3. mustafacan

Garmin GPS V, Waypointler Toplu Silme?

Herkese merhaba, Forumdan öncelikle GPS konusunda yararlı bilgiler edindiğimi belirtmek isterim. Bizim klübün GPS Vü ile uğraşmalarımı yapıp etmelerime devam ediyorum. GPSimizin yaklaşık 500 nokta kapasitesi var. tabi bu aralar bunları domldurduğumuzu söylemek isterim. Sorum şu; Toplu halde...

4. mustafacan

Garmin GPSV Yedekleme Programı?

GPS V ü var bizim klüpte ve fakat ne yazıkkı Orjinal CDlerini ve o programları bulamıyorum. Bu durumda içindeki haritayı yedeklemek ve harita yüklemek için önerebileceğiniz bir yol veya yöntem var mı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri