Arama sonuçlarınız

1. Soner Sarıhan

Bisikletle Almanya- Hollanda- Belçika-Fransa turu. (Fransa)

Bu turun yapılmasında emeği geçen, Bursa Nilüfer Belediyesi , Belediye Başkanı sayın Mustafa Bozbey, Nilüfer Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri sayın Mehmet Kartal, Hardline Nutrition Firmasının değerli yönetici ve çalışanları, Yeşil Bisiklet'ten Sayın Gürsel Akay THY tanıtım ve reklam ofisinin...

2. Soner Sarıhan

Bisikletle Almanya- Hollanda- Belçika-Fransa turu. (Belçika)

Bu turun yapılmasında emeği geçen, Bursa Nilüfer Belediyesi , Belediye Başkanı sayın Mustafa Bozbey, Nilüfer Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri sayın Mehmet Kartal, Hardline Nutrition Firmasının değerli yönetici ve çalışanları, Yeşil Bisiklet'ten Sayın Gürsel Akay THY tanıtım ve reklam ofisinin...
  3. Soner Sarıhan

Bisikletle Almanya- Hollanda- Belçika-Fransa turu.(Hollanda)

4. Soner Sarıhan

Bisikletle Almanya- Hollanda- Belçika-Fransa turu. (Almanya)

5. Soner Sarıhan

Bisikletle Türkiye - İran - Pakistan - Hindistan Yollarında

Merhaba Arkadaşlar, Forumda ilk mesajım. Geçtiğimiz yıl bisikletle yaptığımız İran - Pakistan - Hindistan gezimizin fotoğrafları ile başbaşa bırakıyorum sizleri. İRAN Ağrı Dağı ile... Erdebil. Kamp Yeri Astara. Gürbulak Sınır Kapısı - Doğubayazıt. Ana...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri