Arama sonuçlarınız

1. X

Duster Kenwood Montajı

Cuma günü aracımı teslim aldım garmin marka navigasyon geri görüş kamerası var tv yok istenirse tv Tuner takılabiliyor taktırmayı düşünürseniz bu işlemi Yapmış kaliteli serviste taktırın derim türkiye disbiritörü çağlar elektronik diye bir firma renault harici satış yapmıyorlar

2. X

Telefon Görüşmeli Teyp Satılıktır.

Dusterıma haftaya kenwood multimedya taktıracağım aracımdaki telefon görüşmeli teyp boşa çıkıyor isteyen olursa uygun bir fiyata satacağım.
  3. X

DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER

Arkadaşıma 4#4 110 bg esp asr dahil guvenlık paketlı derı dıreksıyonlu koyu look paket duster almak için gebze faz otomotivle anlaştık sıgorta harıc 48600 tl şimdi sıkı durun KOLÇAK fabrıkadan aracın ıcınde gelıyor kahverengı kol ve gogus kaplaması grı renk olmus koltuk kenarları KIRMIZI ip ile...

4. X

NISSAN DACİA KARŞILAŞTIRMASI

Bugün nıssan qascayı test etmek ıcın bayıye gıttım duster almadan once sadece ınternet uzerınden arastırmıstım bende euro 5 motor 90 bg look paker 4 2 duster var nısanın 110 bg lık test aracına bındım 5 6 km kadar surdum sakın kullanmadım aracın ortalamsına baktım benden oncede kullananlar var...
  5. X

Dusterime Çarptılar

Köy yolunda virajı alamayan toros aracıma çarptı adamın ehlıyetı yok aracın muayenesı yok çağırdım jandarmayı tüm suç adamda şimdi sizce tampon ve far için kaç gün beklerim birde bu bekleme süresi varmı yani servis bana kiralık araç verirmi kasko firması en fazla 7 gün kiralık araç veriyor...

6. X

Duster; Yakıt Deposu Kapağı Sorunsalı"

Duster'ı aldım aldıktan sonra fark ettim depo kapağı kapılar kilitlense bile açık kalıyor kapakta kilit mekanizması var ama karşılığı yok acaba buna çözüm arayan veya kafasına takan varmı yoksa sadece benmiyim.

7. X

Kango 1.5 dci 65bg 2008 Aracımla Nasıl Bir Karavan Çekebilirim?

aracımı devırden dusurmeden 3 kısılık bı karavan cekebılırmı zorlanırmı mesela dık yokuslarda suan aklıma gelen en kotu sey aradaı baglantının kopması buna benzer dusunceler tasımaktayım hıc boyle bır deneyımım olmadı bılgılendırırsenız sevınırım.....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.