Arama sonuçlarınız

1. X

motorlu taşıtlar vergisi ne kadar ödemeliyim

tüm site sakinlerine selamlar.... benim 1999 model 3.2 motor bir aracım var...2013 yılı mtv ödemek için baş vurdugumda sistem 1980 tl civarı bir rakam çıkardı yıllık,bağlı bulundugum vergi dairesine yaptıgım başvuruda içerik olarak aracın vergisi yine aynı aracın kasko değerinin yıllık bazda 100...

2. X

frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları

selam arkadaşlar sonunda karar verip bir tane 3.2 aldım...araç hor kullanılmış şuan direkt servise bıraktım çıkacak ihtiyaç listesi dogrultusunda parças ihtiyacım olacak 2.2 hakkında herşeyi biliyorum ama 3.2 de ilk tecrübem en uygun parça fiyatı nerden temin edebilirim?vizesi de geldigi için...
  3. X

frontera b kasa difransiyel sorunu

tekrar selam tüm frontera sevenler kendi fronteramı parçalayıp 4 aylık bi hastane serüveninin ardından rangerover,jeep,suziki,pojero hepsine baktım gene fronteradan yakınını göremedim ruhuma geldigim noktada bendeki 2.2 idi ama şimdi bir 3.2 ile ilgileniyorum yakın temasdayım yalnız...

4. X

sj410kapalı kasa almak istiyorum

selam arkadaşlar. fronteracıyken geçirdigim kaza sonunda aracımı kaybettim şimdi daha ekonomik oldugunu düşündügümden bir suziki almak istiyorum sj410 kapalı kasa çok hoş duruyor fiyatıda gayet makul ama genede siz bu işin duayyenlerinden yardım alıp doğru hareket etmek istiyorum acaba 410 mu413...
  5. X

klima komprasörü

ben bu araçla ne yapacağım bilmiyorum :'( şimdi beyin sıkıntısı yanıda birde klima kompresörüde çıktı başıma 1997 2,2 motor benzinli araç için hem beyin hem klima kompresörü için uygun bulunabilecek yerlerle ilgili yardımlarınıza ihtiyacım var konuyla ilgisi ve bilgisi olanlar benimle...

6. X

frontera beyin arızası

tekrar merhaba site sakinleri....aracımdaki kalkışla ilgili problemi ni bilindigi üzre bayagıdır araştırıyordum,değişmedik parça kalmadı desem yeri var en son beyinde problem olabilecegine kannaat getirmiştik(ki s.sinan arkadaşımıza keşke daha önce ulaşabilseydim)haklı çıktı beyinciden geliyorum...

7. X

oksijen(lambdra) sensörü

1997 frontera 5 kapı bi araca sahibim daha önceki yazılarımdada kalkışta yaşadıgım sıkıntıdan bahsetmiştim araç gaz yemiyor ve bayılıyor özellikle soğuk ken ve rampa yokuşta geldiğim noktada buji buji kablosu bobin manifolt filitre(hava benzin) vuruntu sensörü değiştim sorun tekrar devam ediyor...
  8. X

frontera kalkış ve çekiş sorunu 2

kalkışdaki sıkıntıyı gideremiyorum lütfen konu hakkında bilgi ve görüşü olanlar benimle paylaşabilirmi veya yönlendirebilirmi?hava akışmetresi ok.enjektörler ok.vuruntu sensörü ok.oksijen sensörü ok. hatta eksozu manifolttan kestirip boştada denedim yine aynı,bir türlü harekete zamanında...
  9. X

frontera A porya kiti

dünki yazımda bir porya kiti buldugumdan bahsetmiştim ama o kit manuel miş oysa araç üzerindeki automatıc kit yani yuvalar birbirini tutmuyor. bendeki aracın ön sol iç dişlileri aşınmış yenisini bulmam konusunda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim....

10. X

frontera kalkış ve çekiş sorunu

herkesi en samimi duygularımla selamlıyorum. geçen ay 1997 model 2,2 opel frontera aldım bir çok sorununu gidermeme rağmen 2 sıkıntıda takılıp kaldım 1,si rampada aracım çekmiyor gazı veya benzini belli bir süre sonra yemeğe başlıyor bende rampada kala jkalıyorum el freni gaz derken aracın baskı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri