herkesi en samimi duygularımla selamlıyorum. geçen ay 1997 model 2,2 opel frontera aldım bir çok sorununu gidermeme rağmen 2 sıkıntıda takılıp kaldım 1,si rampada aracım çekmiyor gazı veya benzini belli bir süre sonra yemeğe başlıyor bende rampada kala jkalıyorum el freni gaz derken aracın baskı balatalarından dehşet kokular geliyor enjektörleri temizlettim,hava filitresini değiştim,vuruntu sensörünü değiştirdim,oksijen sensörününde hatasını sildirdim başarı verdi hala sorunum devam ediyor bunu gidermemle ilgili yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim eğimli yollara korkumdan giremiyorum. 2. olarakda sol 4*4 kitimin dişlilerinin kırık ve dişi bölümünün sıyrılmış oldugu söylendi aramalarım sonunda bir yerde 480 tl karşılıgında(çift i) buldum bana dişli sayısının önemli oldugunu söylediler ellerindeki kit 17 dişliye sahipmiş bu modellerde dişli sayısı 17 midir?fiyat uygunmudur? artı kalkışlarda tekerler sanki yeri kazıyormuş gibi tar tar tar ses yapıyor sebebi bu kitin arızalı oldugunu söyledi tamirciler doğrumudur? şimdiden yardımcı olacak frontera dostlarına sevgi ve saygılarımı iletirim...