frontera kalkış ve çekiş sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xlan69 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,740

xlan69

sağlıklı uyandığın her güne şükretmelisin
Yer
adana
herkesi en samimi duygularımla selamlıyorum. geçen ay 1997 model 2,2 opel frontera aldım bir çok sorununu gidermeme rağmen 2 sıkıntıda takılıp kaldım 1,si rampada aracım çekmiyor gazı veya benzini belli bir süre sonra yemeğe başlıyor bende rampada kala jkalıyorum el freni gaz derken aracın baskı balatalarından dehşet kokular geliyor enjektörleri temizlettim,hava filitresini değiştim,vuruntu sensörünü değiştirdim,oksijen sensörününde hatasını sildirdim başarı verdi hala sorunum devam ediyor bunu gidermemle ilgili yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim eğimli yollara korkumdan giremiyorum. 2. olarakda sol 4*4 kitimin dişlilerinin kırık ve dişi bölümünün sıyrılmış oldugu söylendi aramalarım sonunda bir yerde 480 tl karşılıgında(çift i) buldum bana dişli sayısının önemli oldugunu söylediler ellerindeki kit 17 dişliye sahipmiş bu modellerde dişli sayısı 17 midir?fiyat uygunmudur? artı kalkışlarda tekerler sanki yeri kazıyormuş gibi tar tar tar ses yapıyor sebebi bu kitin arızalı oldugunu söyledi tamirciler doğrumudur? şimdiden yardımcı olacak frontera dostlarına sevgi ve saygılarımı iletirim...

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler