Arama sonuçlarınız

1. A

Merhaba Dostlar

Siteye uzun zamandır üyeyim. Offtoad olarak başlayan maceramı Karavancı olarak devam ettirmek üzere yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim. Konuya tamamen yabancı olduğumu belirtmek isterim. Önceliğim araç konusunda. 3 kişilik bir sileyim. Kendi aracımı kendim...

2. A

96 Cherokee Müzik Çalar, Halı Paspas Krem Renk Ve Arka Bagaj Örtüsü Satılıktır

Offroad'u bırakmam nedeni ile 1996 model grand cherokee aracima ait Orjinal müzik çalar. Orjinal bej renk halı paspas takımı Orjinal Krem Arka bagaj kapama örtüsü Orjinal Yan İstedme krem deri örtüsü MXO Kinetik Çeki Halatı 33 Ton % 30 esneme 5 metre Tamam'ı SATILIKTIR Tamamının fiyatı...
  3. A

Amatör El Telsizi Midland G14

MİDLAND G14 EL TELSİZİ 2 ADET OLARAK SATILIKTIR. ÖZELLİKLERİ İNTERNETTE MEVCUT. SERBEST DOLAŞIMDA OLAN LİSANS GEREKMEYEN BİR CİHAZDIR. 6 AYLIK SÜREDE 3-5 KULLANIMA AÇILMIŞ GARANTİSİ DEVAM EDEN ÇİZİĞİ DAHİ BULUNMAYAN TERTEMİZ CİHAZLARDIR. İKİ ADET FİYATI 600,00 tl DİR.

4. A

Midland G14 El Telsizi 2 Adet Olarak Satılıktır

MİDLAND G14 EL TELSİZİ 2 ADET OLARAK SATILIKTIR. ÖZELLİKLERİ İNTERNETTE MEVCUT. SERBEST DOLAŞIMDA OLAN LİSANS GEREKMEYEN BİR CİHAZDIR. 6 AYLIK SÜREDE 3-5 KULLANIMA AÇILMIŞ GARANTİSİ DEVAM EDEN ÇİZİĞİ DAHİ BULUNMAYAN TERTEMİZ CİHAZLARDIR. 2 ADET FİYATI 600,00 TL DİR.
  5. A

Midland G14 El Telsizi 2 Adet Satılıktır

MİDLAND G14 EL TELSİZİ 2 ADET OLARAK SATILIKTIR. ÖZELLİKLERİ İNTERNETTE MEVCUT. SERBEST DOLAŞIMDA OLAN LİSANS GEREKMEYEN BİR CİHAZDIR. 6 AYLIK SÜREDE 3-5 KULLANIMA AÇILMIŞ GARANTİSİ DEVAM EDEN ÇİZİĞİ DAHİ BULUNMAYAN TERTEMİZ CİHAZLARDIR.

6. A

96 Cherokee yol bilgisayarı problemi için yardım rica ediyorum..

Arkadaşlar merhaba 96 Model cherokee aracımın dikz aynası üzerinde bulunan yol bilgisayarında tuhaflık var. Normalde cihaz 99 sayısından geri düşerek çalışırken şimdi ise 0 dan ileri doğru çalışıyor. Ve maalesef aynı problem klima göstergesinde de var. Klima da normalde minimum 17 veya 18...

7. A

OFF-ROAD ARAÇ TECRÜBELERİNİZDEN FAYDALANMAK İSTERİM

Arkadaşlar merhaba Suzuki marka off-road için uygun olan bir araba almak istiyorum. Sizlerden suzukinin hangi modelinin bu konuda tercih edilmesi gerekmektedir. Lütfen yardımcı olurmusunuz ? Teşekkür ederim.
  8. A

ÇADIR ISITMA

Merhaba Kışın kar kamplarında çadır içi ısıtma sistemi hakkında bilgisi olan veya çözüm bulan arkadaşlar lütfen bilgi verirmisiniz. Vebasto kullananlar olduğunu duydum. yardımcı olursanız memnun olurum
  9. A

İNVERTÖR ARIYORUM

TAM SİNÜS 1000W VEYA ÜZERİ İNVERTÖR ARIYORUM. 0 546 734 26 26

10. A

İCRALIK.COM HAKKINDA

Arkadaşlar off-rad camiasından biri olarak İcralık.com sitesinin bir mağduru durumunda sizleri site hakkında uyarmak isterim. Anlattıkları kadar bırakın profosyenelliği , şikayetlerinize bir dalga geçer gibi davranan, kale almayan bir firmadan ibaret. Lütfen dikkat edin. Para vermeyin. Laf...

11. A

ARANIYOR !!!!

96 Model orjinal yükseltilmemiş Grand Cherokee Aracım için Yükseltme yapacağım zamana kadar geçici kullanacağım temiz çıkma - AT veya MT lastik ar veya 5" - 7" yükseltme kiti arıyorum. ( İkinci el ) Lütfen fiyatları ile özelime mesaj atarsanız memnun olurum. Saygılar
  12. A

96 MODEL GRAND CHEROKEE ÇEKİ DEMİRİ SATILIKTIR

Arkadaşlar merhaba Yeni aldığıö aracımın çeki demiri satılıktır. İlgilenlerin bilgisine Fiyatı : 500,00 TL.

13. A

TELSİZ MODELİ ÖNERİLERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Arkadaşlar Amatör olarak aracımda off-road sırasında telsiz kullanmak istiyorum. Bu amaçla aşağıdaki markayı önerirmisiniz ? Midland ALAN 48 Plus Multi B Halk Bandı CB AMFM Veya başka marka önerirmisiniz
  14. A

YARDIM RİCA EDİYORUM

Değerli arkadaşlarım. Off-Road ortamında haberleşme amaçlı aracıma bir telsiz almak istiyorum. Lakin her hangi bir sınava dahil olmadan veye bir sertifika , belge olmadan aracımda telsiz kullanabilirmiyim ? Kullanabilir isem hangi model olması gerekmektedir. yardımcı olursanız memnun olurum saygılar
  15. A

Digital Kompakt Makineler Konusunda Yardım

Şahsım şu an Panasonic Markasının DMC-FX33 makinasını kullanıyorum. Ama artık ihtitaçlarıma cevap verememektedir. Profesyonel fotoğrafçı değilim lakim, Görüntüyü yakınlaştırması ( 1-2 km mesafeyi net yaklaştırması ) Görüntü Kalitesi ( Çözünürlüğü görüntü ufalsa bile bozulmayacak şekilde )...

16. A

Off Road için Hangi Suzukiyi Önerirsiniz?

Arkadaşlar merhaba Off-road için hangi suzuki yi önerirsiniz ? Seri ve model olarak. Lütfen önerilerinizi paylaşırmısınız
  17. A

KÖRFEZ, KOCAELİ BÖLGESİNDE BULUNAN ARKADAŞLARDAN YARDIM RİCA EDİYORUM

Merhaba Yakın zamanda araç almak istiyorum. Aramalarım neticesinden aşağıda linkini vermiş olduğum ilandaki araç hakkın bilgi rica ediyorum. Aracı tanıyanlar var ise mesaj atar ise memnun olurum. Saygılar...
  18. A

WARN VİNÇ ARANIYOR

Merhaba. Aracım için Warn vinç arıyorum. 2.el satılık vinci olanlar özellikleri ve fiyatı konusunda lütfen mesaj bıraksın. Duruma göre ön ve arka için 2 adet alabilirim. Bu arada İstanbul Ataköydeyim.

19. A

İLANDAKİ ARAÇ HAKKINDA DEĞERLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIRMISINIZ

Extrem olmasa da off-road ortamında kullanmak üzere aşağıda belirtmiş olduğum ilandaki aracı almayı düşünüyorum. Lakin araç hakkında veya ilan hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi ? Teşekkür ederim...
  20. A

DEĞERLİ ARKADAŞLARIM OFF-ROAD DA KULLANIMAK ÜZERE GÖRÜŞLERİNİZİ RİCA EDİYORUM

İlandaki aracın off-road da kullanımı nasıl olur acaba. Birde modeline göre fiyatı konusunda fikirlerinizi rica edebilirmiyim. Teşekkür ederim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-1992-suziki-vitara-73000kmde-lpgli-4x4-5-kapili-85719102/detay

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri