İCRALIK.COM HAKKINDA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmet.s Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,066

ahmet.s

Ana Kamp
Arkadaşlar off-rad camiasından biri olarak İcralık.com sitesinin bir mağduru durumunda sizleri site hakkında uyarmak isterim. Anlattıkları kadar bırakın profosyenelliği , şikayetlerinize bir dalga geçer gibi davranan, kale almayan bir firmadan ibaret.
Lütfen dikkat edin. Para vermeyin.
Laf kalabalığı ile göz dolduran ama anlattıklarının noktasını dahi yapmayan bir firma.
Haddim olmayarak sadece dikkat etmenizi öneririm

Etiketler
Ynt: İCRALIK.COM HAKKINDA

konuyu detaylı bilmesekte, klasik olacak ama ağlayanın malı beni zaten güldürmez. ayrıca ucuz alacak kadar zengin değilim.
neyse ederi onu ödeyip almak taraftarıyım.

Sadece duygusal cevap vermişsiniz. Bu cepheden baktığınızda bende sizle aynı fikirdeyim. Lakin Maksat ağlayanın birinin malını almak değil. Zaten Bankalar, resmi kurumlar veya alacaklı şirketler alacağına karşılık almış alacağını. Ve sizde ondan alıyorsunuz. Böyle düşünürseniz sanırım daha mantıklı. Neyse ben zaten olayın maneviyat tarafını tartışmak için değil sadece site hakkında uyarmak maksatlı yazdım. Takdir elbette sizlerin değerli arkadaşım

bir miktar maneviyat iyidir hayatta diye düşünüyorum. sonuçta birileri bir nedenden ağlamış olabilir o araçla ilgili. tabiki borcunu imkanı olsada ödemeyen yada hesabını kitabını bilmeyen bir sürü adam var piyasada. bende esnafım bilirim. ama bazen saçma sapan şeylerde oluyor hayatta. o nedenle bu araçlardan birisi bana denk gelebilirmi diye düşünmeden edemiyorum. yoksa salt mantıkla sonuna kadar haklısınız dediklerinizde. borç borçtur ve ödenmelidir.

Bende direk ağlayanın malı gülene hayretmez mantığıyla yetiştim ve öyle düşünüyorum.Fakat diğer arkadaşlarında yazdıkları doğru. ??? ??? ??? ??? ??? ???
Ben yinede kendi doğrularımın ardından koşarım, allaha şükür sağlığım yerimde, mutluyum. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler