Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,konuyu doğru yere açtığımdan emin olamadım ama Vitara'ya yapılan bir uygulama olması nedeniyle sanırım en doğru yer burası 8) Kısaca özetlemek gerekirse,1992 model 1.6/8V G16A motorlu 3 kapı Vitara'nın eksantrik milinden tahrikli klasik radyatör fanının iptal edilerek,elektrikli fan...
Vitara JLX kasa için geliştirilmiştir,ön salıncak kollarının şasi mesnetinin mekanik mukavemetini arttırır,lift kit donanımlı ve arazi modifiyesi yapılmış araçlarda artikülasyonun şase üzerinde oluşturduğu statik kuvvete dayanım sağlar.4 mm. kalınlıkta CRS sactan imal edilmiştir,korozyon...
Sevgili Hasan,güzel bir noktaya temas etmişsin,şimdilik toplanma yerimiz burası olsun organizasyonlar konusunda zaman zaman özelden msj. gelecektir.Aramıza hoşgeldin :)
Daha önce etkinlikler başlığında duyurusu yapılan 2009 yılı Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivitesi tamamlandı.Yorgun olmama rağmen birkaç fotoğrafla açılışı yapayım;
Yapım aşamasında henüz siteden haberdar olmadığımdan fotoğraflayı düşünmemiştim,profesyonel üretim düşüncesinde olmadığımdan da projelendirmedim.Ancak gelen sorular üzerine mevcut durumu,fotoğraflar ile detaylandırarak faydalı olabileceğime inandığımdan burada sizlerle paylaşmak istedim.Faydalı...