Arama sonuçlarınız

1. dino967

1992 Vitara JLX G16A Sıvı Radyatörü Soğutma Fanı Modifikasyonu

Merhabalar,konuyu doğru yere açtığımdan emin olamadım ama Vitara'ya yapılan bir uygulama olması nedeniyle sanırım en doğru yer burası 8) Kısaca özetlemek gerekirse,1992 model 1.6/8V G16A motorlu 3 kapı Vitara'nın eksantrik milinden tahrikli klasik radyatör fanının iptal edilerek,elektrikli fan...

2. dino967

Vitara ön salıncak askı kolu(mekanik modif parçası)

Vitara JLX kasa için geliştirilmiştir,ön salıncak kollarının şasi mesnetinin mekanik mukavemetini arttırır,lift kit donanımlı ve arazi modifiyesi yapılmış araçlarda artikülasyonun şase üzerinde oluşturduğu statik kuvvete dayanım sağlar.4 mm. kalınlıkta CRS sactan imal edilmiştir,korozyon...
  3. dino967

Bursa Serbest Muhabbet Köşesi

Sevgili Hasan,güzel bir noktaya temas etmişsin,şimdilik toplanma yerimiz burası olsun organizasyonlar konusunda zaman zaman özelden msj. gelecektir.Aramıza hoşgeldin :)

4. dino967

Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)

Daha önce etkinlikler başlığında duyurusu yapılan 2009 yılı Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivitesi tamamlandı.Yorgun olmama rağmen birkaç fotoğrafla açılışı yapayım;
  5. dino967

Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)

Konu başlığı açılmıştır,katılımcı arkadaşların listesini oluşturmakla başlayalım lütfen; 1- İsim,soyisim araç katıldığı bölge(il) donanım konusunu detaylandırarak ileriki safhalarda gündeme getireceğiz.

6. dino967

Kişisel Galeri (dino967)

Gezmek güzel ama fotoğraf çalışmak da ayrı keyif,ilginç olanı keşfetmek,farkı görsele dökmek ;) umarım beğenirsiniz

7. dino967

Vitara JLX Roofrack

Yapım aşamasında henüz siteden haberdar olmadığımdan fotoğraflayı düşünmemiştim,profesyonel üretim düşüncesinde olmadığımdan da projelendirmedim.Ancak gelen sorular üzerine mevcut durumu,fotoğraflar ile detaylandırarak faydalı olabileceğime inandığımdan burada sizlerle paylaşmak istedim.Faydalı...
  8. dino967

Dağyenice Off-Road Gezisi (13 Aralık 2008)

Dağyenice 13 Aralık 2008 Katılımcılar; Mudanyalı (Ali, 1996 Samurai) Enis (Samurai, co pilot, kamera) Okii (Vitara co pilot, kamera) Harun (Vitara co pilot, konvoy iletişim, kamera, aksiyon, hareket adamı)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,059
Kayıtlı Üye Sayımız
166,806
Kaydolan Son Üyemiz
keremmerall

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri