Arama sonuçlarınız

1. S

Ultrasonik Fare ve Haşere Kovucu

Arkadaşlar selamlar ben şile de çiftlikte yaşamaktayım farelerle başım dertte son zamanlarda :) , Ultrasonik fare ve haşere kovucu cihazlar hakkında bilgisi veya tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımlarına ihtiyacım var ? Belki sorulacak yer burası degil ama işe yaramayan uyduruk cihazlara para...

2. S

Nissan Country İçin Çift Kabin

Selamlar , nissan country aracım (çift kabin) için fiber kabin yaptırmak istiyorum .Fiyatları ve ürünü nerelerde bulabilecegim konusunda deneyimli arkadaşların fikirlerini almak isterim. Şimdiden herkese teşekkürler...
  3. S

Midland 77-202b

Selamlar elimde midland 77-202b telsiz var.Bu cihazı arabada degil de dışardan beslemek istiyorum .Nasıl bir adaptör kullanmalıyım veya nerden tedarik edebilirim...Not : cihaz üzerinde 13.8vdc yazıyor ama amper belirtilmemiş...

4. S

Araç Tv

SELAMLAR ARAÇLARINDA ARAÇ TV KULLANAN ARKADAŞLAR VAR MI VARSA BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNABİLİRLER Mİ ? BENİM ÖZELLİKLE ARADIGIM TV ,DVD, DVIX, VCD OYNATABILEN VE MÜMKÜNSE TV YAYININI HEM KARASAL HEM DE UYDU DAN ALABİLECEK ÖZELLİKTE BİR CİHAZ.HEKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
  5. S

Büşra Gözleme Evi - Şile

Arkadaşlar Şile'ye yolu düşen arkadaşları bilenler bilir büşra gözleme evine de bekleriz.Detaylı bilgiyi amator websitemizden edinebilirsiniz http://www.busragozlemeevi.com

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR