Arama sonuçlarınız

1. ErMar

Joker Bot & Orca Bot /Sezon 2012

Bursa'dan merhaba, Joker ve Orca marka, fiber taban ve katlanır taban botlarda, 2012 sezonu için yeni modellerle Bursa'da Mudanya Cad. sıcaksu mevkiinde yeni serileri sunmaya başlıyoruz.Keyifli bir sezon geçirmeniz dileği ile.

2. ErMar

Araç Üstü Manyetik &Sabit Kayak-Snowboard Taşıyıcılar

Değerli kar tutkunlarına selamlar Bursa'dan, Faaliyet alanımıza daihl ederek çalışmalarına başladığımız kaya taşıyıcı, snowboard taşıyıcı aaç üzeri taşıma sistemlerinde forum'a özel fiyatlarımızı sizlerlede paylaşmak isterim. Aracınız üzerinde 6ad. kayak veya 4 ad.snowboard taşıma kapasitesine...
  3. ErMar

Katamaran Yelken Keyfi (Mudanya)

Selamlar, Bursa-Mudanya/Kumyaka'da 16ft.'lik performans katamaranlar ile ücretsiz eğitim verilmektedir.Körfezde hakim rüzgarlar ile bu tür bir etkinlikte bulunmak isteyenleri bilgilendirmek isterim.

4. ErMar

Ayvalık - Cunda / Erdek - Ocaklar - Turanköy Çevresi için Tavsiyeleriniz (Konaklamalı)

Selamlar, Yarın çıkış yaparak ramazan başına kadar bir kaç günlük ailem ile beraber sakin,denize girebileceğimiz motel-apart-pansyon tarzı bir yer arayışımı tecrübelerinizden faydalanarak değerlendirmek istiyorum.desteğinize şimdiden teşekkür ediyorum.Esenkalın. Erkan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri