Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bursa'dan merhaba,
Joker ve Orca marka, fiber taban ve katlanır taban botlarda, 2012 sezonu için yeni modellerle Bursa'da Mudanya Cad. sıcaksu mevkiinde yeni serileri sunmaya başlıyoruz.Keyifli bir sezon geçirmeniz dileği ile.
Değerli kar tutkunlarına selamlar Bursa'dan,
Faaliyet alanımıza daihl ederek çalışmalarına başladığımız kaya taşıyıcı, snowboard taşıyıcı aaç üzeri taşıma sistemlerinde forum'a özel fiyatlarımızı sizlerlede paylaşmak isterim.
Aracınız üzerinde 6ad. kayak veya 4 ad.snowboard taşıma kapasitesine...
Selamlar,
Bursa-Mudanya/Kumyaka'da 16ft.'lik performans katamaranlar ile ücretsiz eğitim verilmektedir.Körfezde hakim rüzgarlar ile bu tür bir etkinlikte bulunmak isteyenleri bilgilendirmek isterim.
Selamlar,
Yarın çıkış yaparak ramazan başına kadar bir kaç günlük ailem ile beraber sakin,denize girebileceğimiz motel-apart-pansyon tarzı bir yer arayışımı tecrübelerinizden faydalanarak değerlendirmek istiyorum.desteğinize şimdiden teşekkür ediyorum.Esenkalın.
Erkan