Arama sonuçlarınız

1. R

77 model cj5 arka sol lastik demiriyle beraber yerinden fırladı

50-60 civarı hızla giderken sol arka taraftaki lastik fırladı gitti.Anladığım kadarıyla aks kesmiş oluyor.Parçalar kolay bulunabilirmi,bana parça işçilik maliyeti ne olur,tamiri kolaymıdır?.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekküerler şimdiden.

2. R

cj5 aracımla suya gırdim çalışmıyor

Başlıkta da belirttiğim gibi motor bölümünün yarısına kadar suya gırdım.Şu anda araç marş basıyor ama çalışmıyor bana masrafı ne olur ve bundan sonra zarar gören yerınden sürekli tekrarlanan sorunlar çıkartır mı?
  3. R

Cj Stop Etme Problemi

Öncelikle herkese merhaba İlk jeepim olan 1977 cj-5 imi 10-15 gün önce aldım ama son 3-4 gündür bi problemim var araç rolantide 2-3 dakika çalıştıktan sonra stop ediyor.Tam stop etmesine yakın gaz verirsemde teklele tekleye bıraz daha çalışıyor ve tekrar stop ediyor ve bu sadece rolantıdeykende...

4. R

CJ Alacağım Yardıma İhtiyacım Var...

herkese merhaba aranıza yenı katıldım ve 79 model http://www.sahibinden.com/cj_5_cok_temiz_WQQaXQQ10609661WQQpXQQdisplayitem bu aracı almak istiyorum ama ilk defa böle bir araca sahip olacağım için biraz tereddütlerim var ve iyi arastırma yapmak istıyorum daha doğrusu uğrastıracak bir araba...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri