Arama sonuçlarınız

1. Felice

Land Cruiser 80 VX (1998) Kataloğu

2. Felice

Defansif Sürüş Teknikleri Eğitimi

Geçen hafta sonu Autodrom Tuzla Pistinde '' Defansif ve Skidcar Güvenli Sürüş Teknikleri '' eğitimine katıldım, , detaylar aşağıda;
  3. Felice

Isparta'da Öğrenci Olmak

Arkadaşlar Allah nasip ederse bizim kız Isparta SDÜ de okumaya başlayacak bu sene, İzmitli'yim, Isparta'lı arkadaşlardan yada Isparta'da okumuş, okuyan arkadaşlardan, yurt, ev, konularında tavsiye niteliğinde bilgi almak istiyorum. Önümüzdeki günlerde de bu sebeple Isparta'da olacağım ve...

4. Felice

8'/16' alınık jant

2.takım lastiklerim için 8'/16' jant arıyorum, fiyatı uygun olmak kaydıyla sıfır yada 2. el olabilir, bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim, selamlar. Mesut
  5. Felice

Land Cruiser Yükseltme Kiti

Arkadaşlar benden başka yükseltme kiti arayışı içinde olan varmı? beraber hareket edebilirmiyiz? benim ihtiyacım fj80 için ome 2' medium kit selamlar.

6. Felice

Mud Terrain Lastik

285 75 16 MT lastik arıyorum öncelik cooper stt ancak değil cooper hemen hemen hiç bir markada bu ölçülerde lastik bulamadım, şurayada bak diyebileceğiniz bir satıcı varmıdır? teşekkür ederim Mesut

7. Felice

Elbiselerimizdeki Zehir'e Nekadar Duyarlıyız?

Son yillarda gunluk hayatimizin bir parcasi haline gelen "ekolojik" kavramini en fazla tarim ve gida urunleri icin kullaniyoruz. Bedenimizin ihtiyaclarini goren, sagligimizla birebir ilgili gidalarin ekolojik olanini elde etmek icin kimimiz pazar pazar dolasiyor, kimimiz ekmegini dahi evinde...
  8. Felice

Lastik Güvenliği

9. Felice

Pirelli Takvimi

"The Cal": Bir başyapıtlar koleksiyonu Pirelli Takvimi, Pirelli için bir iletişim aracı. 40 yıldan fazla zamandır, her Pirelli takvimi, feminen güzelliğine ait belirli bir kavramı yansıtan farklı görsellerin koleksiyonunu oluşturdu. Pirelli Takvimi'nin sanat yönetmenleri ve fotoğrafçıları her...

10. Felice

Defender (Video)

sesli lütfen; http://www.vimeo.com/1390350

11. Felice

İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008)

Yukarılardaki beyazı ve yol durumlarını yakından görebilmek için bugün (29 Kasım 2008) Suadiye den başlayan sonrasında yine Suadiye de biten keşif gezimizin ayrıntılarını ve fotoğraflarını sizlerle paylaşıyoruz.
  12. Felice

Alınık - President Lincoln / Jackson

President lincoln veya jackson 2.el telsiz arıyorum, mesut.akkoc@pirelli.com adresinden yada 0 555 668 73 60 nolu telefondan yada buradan haberleşebiliriz. selamlar.

13. Felice

Defender'da Çift Akü Kullanımı

Arkadaşlar bizim kocaoğlanın aküsünü değiştirmenin zamanı geldi, hazır değiştirirken daha güçlü bir aküsü olsun istiyorum, ancak defender in koltuk altındaki akü odasına 105 Amp. den büyük aküyü boyutları nedeniyle sığdırmak mümkün gözükmüyor, ama 75amp.X 2 adet aküyü bu alana koymak mümkün...
  14. Felice

T-Max Vinç; Teşekkürler

Geçtiğimiz günlerde benim kocaoğlana çoktandır düşündüğüm vinç montajı işine soyundum, bu çalışmalar sırasında başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. vinç konusunda t-max ta karar kıldıktan sonra e-mail ile hüma oto dan teklif istedim fiyat makul oluncada banka havalesi ile...
  15. Felice

İnönü Yaylası Kampı (14-15 Haziran 2008)

Uzun zamandır hayalini kurduğumuz ve planını yaptığımız kamplı gezimizi geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdik. 1.gün saat 07:30 da İzmit ten hareket ettik, Rahmiye, Arslanbey, Serindere, Tepecik güzergahını takip ederek İnönü yaylasına ulaştık. 2.gün saat 14:00 de Çilekli, Sultaniye...

16. Felice

Alternatif Yol ile İznik (3 Mayıs 2008)

Uzun zamandır yapmayı düşündüğümüz İznik gezimizi nihayet 3 Mayıs günü gerçekleştirdik. Gezimizin amacı her ne kadar İznik i görmek olsa da alternatif yol ile bu geziyi yapmak ve İznik te balığın tadına bakmak diğer hedeflediğimiz konulardı. sonuç itibarı ile hepsini gerçekleştirdik. :) Gezinin...
  17. Felice

Aytepe Keşif Gezisi (9 Mart 2008)

Tarih : 09 Mart 2008 Buluşma saati : 07:00 Buluşma noktası : Outlet (İzmit) Katılımcılar : Çalışma arkadaşlarım, (aralarında sizlerinde tanıdığı Geviş abimizde var.) İlk önce katılımcı arkadaşları beklerken İzmit te güneşin doğuşu, saat 06:35, Herkes planlanan zamanda buluşma noktasına geldi...
  18. Felice

Biz Sadece Suadiye'den Maşukiye'ye Gitmek İstemiştik ! Keşif Gezisi (23 Şubat 2008)

Günlerden 23 Şubat 2008 cumartesi, hava güneşli, bizim kocaoğlanda altımızda kıpır kıpır Suadiye ye doğru yavaş yavaş seyir halindeyiz. Suadiye ye vardıktan sonra Maşukiye ye gitmeye karar veriyoruz, ~5 km, o da ne! bizim kocaoğlan vuruyor kendini Suadiyenin sırtlarına, yapma etme diyoruz ama...

19. Felice

91 Model Defender 110 (Satılık) (Pasif İlan)

http://www.sahibinden.com/orijinal_al_gez_!_tam_bakimli_iyi_donanimli_defender_110WQQaXQQ4708896WQQpXQQdisplayitem Aracı yakinen tanırım, sorunsuz bir araçtır, zaten detayı ilanda belirtilmiş. Yeni sahibine hayırlı olsun. Sahibi Günay Abimiz, (Günay Patlar) telefonu; +90-533-3569224
  20. Felice

İletişim (İnsanlar Arasındaki İletişim Nasıl Daha İyi Olabilir?)

Herkese merhaba, Bazen birbirimize ne demek istediğimizi tam olarak anlatamıyor veya karşımızdakini anlayamıyoruz. Bu nedenle insanlar arasındaki iletişimin daha iyi olması için nelere dikkat etmeliyiz konusunu beraberce konuşalım istedim. Herkese sevgi ve saygılar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,993
Kayıtlı Üye Sayımız
166,744
Kaydolan Son Üyemiz
özkan5757

Çevrimiçi üyeler

Geri