Arama sonuçlarınız

1. omergin

Satilik Universal Dodik

6 metre boyunda universal elastik dodik. 200 lira

2. omergin

nissan patrol gq arka kalorifer

patrol gq-gr icin arka kalorifer ve kontrol unitesi.. fiyat 1000 lira..
  3. omergin

toyota lsd, ayna mahruti

2008 toyota hiluxdan cıkma, 1.5 sene kullanılmıs 8" lsd diferansiyel.. 1000 lira yine aynı aractan cıkma 3.91 oranlı on-arka ayna mahruti.. 1000 lira lsd difi arb rd 132 kilidin kullanıldıgı araclarda kullanabilirsiniz.. onceki kasa hiluxlar, guncel hiluxlar ve lc70 lerin...

4. omergin

Satılık Jant Setleri

ilk jant seti 15" 6 bijon orjinal toyota hilux jantı, fotograf temsilidir. ezigi, vurugu, catlagı hicbirseyi yok.. 15x10 mickey thopson jant alınca kendi aracımdan söktüm.. fiyat 900 lira.. ikinci jant seti yine 15" 6 bijon, alasım jantlar.. yeni aldıgım patrolun uzerinde geldi...
  5. omergin

Satilik Toyota Hilux Celik Tampon

Arb tampon aldigimdan dolayi Antalya Ahmet Usta yapimi toyata hilux on tampon, vinc tablasi ile beraber.. Urun Kayseride, kargo aliciya ait.. Fiyat 700 lira..

6. omergin

6 bijon orjinal toyota jant

Toyota hiluxdan cikma temiz 6 bijon 4 adet jant.. 15x7.. Fiyat 1000 tl..

7. omergin

satilik sifir 31-10. 5-15 cooper stt

Stepneden cikma yere degmemis 1 adet cooper stt 31-10. 5-15 lastik.. 35 ebata gectigim icin satilik.. Fiyat 200 tl, kargo aliciya ait..
  8. omergin

Satılık Tavan Çadırı

Kendi imalatımız olan çadırı farklı bir model yapacağım için satıyorum, iki gece kullandım. Gövdesi aluminyum çeta Alüminyum profillerden şasi Amortisorlü ve makaslı, ayrıca bir rmenteşe yok üzerinde Alt ve ustte 1 cm lik xps yalıtım Çadırın tabanı ve tavanı sunger üzerine deri kaplı Su...
  9. omergin

2008 Hilux Modifiyesi

uzun zamandır ugrastıgım modifiye islemlerinin buyuk kısmı bitti çok sukur.. tampon ve araç ustu çadır ahmet ustadan, vinç t-max 9500, yukseltme kiti ome 2'', lastikler 31-10.5-15 stt.. geriye snorkel eksik kaldı, belki çok ilerde öne kilit..

10. omergin

Araç Bilgisayarı

http://www.myviliv.com/eng/product/x70ex.asp yukarıdaki linkteki urunun ozellikleri araçlar için son derece yeterli gorunuyor; google earth i istediniz gibi kullanabilirsiniz, film izleyebilirisniz, ufak tefek islerinizi halledebilirsiniz.. dahili gps i de var.. kablo karmasasıda yok.. ben...

11. omergin

almanya haritası (munih-augsburg)

arkadaslar merhaba, garmin 60 csx de kullanmak uzere, munih ve augsburg a ait haritaları nerede bulabilirim?
  12. omergin

Torsiyon ile Yükseltme

merhabalar, aracı torsiyonlar ile yukseltmenin zararı olup olmadıgını merka ediyorum, yukseltme sırasında meydana gelen gerilme uzun vadede araca zarar verir mi? birde bu torsiyon çubuklarının asıl amacı aracı yukseltmek mi yoksa daha oncelikli gorevleri mi var? tesekkur ederim..

13. omergin

4x4 Pick-up Kullanıcıları Dikkatine - MTV İndirimi

Merhabalar, Belki içinizde bilenler vardır fakat ben yinede hatırlatmak istedim. 2008 model toyota hilux 4x4 pick-up aracımın senelik mtvsi 2605 tl idi. Aracımın kasko bedeli ise 43.830 tl, odeyecegim mtv miktarının aracın kasko degerinin %5' ini geçtigine dair bir form ile vergi dairesine...
  14. omergin

Karadeniz Gezisi - Unye - Trabzon - Rize

1. gun Kayseri’ den saat 10 sularında yola çıktık, sırasıyla Sivas, Tokat, Niksar ve Akkuş’ dan geçerek saat 16.00 gibi Ünye’ ye vardık. Keyifli bir yolculuk oldu,İç Anadoludan Karadenize doğru yaklaştıkça etrafımızda gördüğümüz toprak miktarı gittikçe azalıyor, özellikle Akkuş’ dan sonra...
  15. omergin

Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod)

merhabalar, 08 model 4x4 toyota hilux sahibiyim.. aracımı yaza dogru biraz yukseltmek niyetindeyim simdiden arastırmalara basladım.. hedefim 2" lik bir yukseltme yapmak, 31" veya 32" lik lastikler kullanmayı dusunuyorum.. size sormak istedigim asagıda linkini verdigim urunlerin uygulamada ne...

16. omergin

Kar Lastiği

herkese merhabalar, 08 model 4x4 toyota hilux araca sahibim, hafif arazi kullanımı için bfg at almayı dusunuyorum fakat kayseride yasadıgım için kıs sartlarında içinde kar lastigi almak istedim.. mevcut lastiklerim 255/70/15.. kar lastigi olarak yakın boyutlarda Goodyear Wrangler UltraGrip...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri