Arama sonuçlarınız

1. ofrood

Cj 4 Teker Disk Fren

Arkadaşlar daha evvel formlarda 4 tekeri diske çevirdiğim resimler falan vardı şu an o resi0mlere olaşamıyorum bazı arkadaşlar aradı yardımcı olmuştum formdan faydalanarak diske çevir,0en varmı

2. ofrood

Satılık Cj Romorku

arkadaşlar cj yi sattığımdan dolayı çok güzel makaslı bırandalı ilaveli saçları bırandalı dingil bilyaları çiftli yani ağır yük taşımaya elverişli şaseli sıfır ayarında römorku satıyorum ihtiyacı olan varsa verebilirim 506 640 66 42
  3. ofrood

Ofroad çudan satılık audi

Arkadaşlar Audi A3 satılık inşalah yanlış sayfada ilan vermemişimdir

4. ofrood

satılık cj 3

arkadaşlar cj satıyorum acil ilgilenenler sahibinden .com ilan no 90229827
  5. ofrood

orinal cj 5 ön sağ kultuk kızağı, cj 3 vites şanzıman

Arkadaşlar Cj liği bitirmeye çalışıyorum ihtiyacı olan varsa sağlam cj ön sağ koltuk kızağı (yatarlı) birde sağlam Cj3 orjinal şanzımanı sağlam , birkaçtade cj3 ve arka diğransiyelleri var ama ayna mağrütüleri yok aks, poyra vs gibi . aks isteyen olursa makul fiyatlara satacağım

6. ofrood

43x8 ayna mağrütü kovanı

arkadaşlar 43x8 ön ayana mağrütü pim ve dişlileri kırıldı ayansız ve mağrütüsüz dişli kofanına ihtiyacım var elinde olan varmı

7. ofrood

satılık cj3

1960 model 1.6 tofaş motorlu 4x4 4 vites ,hidrolik direksiiyon ,4 deker disk .warn marka uzaktan kumandalı 4 tonluk vinç, lgpli fenni muayenesi var 2.5 tonluk romörk, 4 adet traktör lastiği, orjinal fiber kabin, ve bir çok yedek parça farlar zenon hepsi
  8. ofrood

CJ 3 Makasları

Arkadaşlar merhaba bende 60 model cj3 var üzerinde bulunan orjinal makaslardan bıktım iyice kafa sallaması sertliği ne yapma gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz bi arkadaşım 71 model ford granada makası tavsiye etti kararsızımm yardımcı olursanız sevinirimm
  9. ofrood

cj ön amartisör

Merhaba arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramını kutlarım bende cj3 var makas problemim vardı makas katlarını azalttım ve küpeleri çok az uzattım yaklaşık boyları 12 cm oldu esneme güzel fakat amartisörler bana zayıf gibi geliyor biraz dalma birazda araba sallanıyor acaba nasıl amartisör...

10. ofrood

5.2 Grand Coreke Otomatik janzıman nasıl manuel le dönüşebilir

Otomatik janzımanımda problemlem var nasıl giderebilirim yada manuel e nasıl çevirebilirim. yada yeni bir şanzıman naıl bulabilirim bilgisi olan varmı

11. ofrood

CJ 3'ün orjinal makas ve amartisörlerini nasıl en güzel hale dönüşebilir

Arkadaşlar merhaba cj'3 aracım var aracı yumşatmak için neler yapmalıyım bilgisi olan varmı özelikleri ön ve arka makaslar orjinal galiba Monrio marka yağlı amartisörler bulunmakta 31x10.50R 15 LT Maxxıs marka lastik bulunmakta Şimdiden tşk ederim.
  12. ofrood

CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi

Cj nin 4 tekerinde disk frene çevrilmesi

13. ofrood

Willys'in Ön Frenlerini Nasıl Diske Çevirebilirim?

Merhaba arkadaşlar wiilisin fren sıkıntısından epey bıktım donge ana merkezi koydum arkaları cj5 kampana yaptım önleri diskte çevirmek istiyorum dingili cj 5 yapmadan disk fren yapabilirmiyim yada ne yapmam lazım bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
  14. ofrood

CJ nin Difransiyel ve Şanzımanlarının Su Almaması İçin Neler Yapmalı?

cj ci olarak difransiyel ve janzımanların su almasını engelleyebilecek imkanlar varmı acaba
  15. ofrood

Satılık 58 Model Orjnal Wiilys Pikap

58 model wiilis pikap var satılık fiyatı da hesaplı plakalı

16. ofrood

Orijinal 4 Adet CJ Jantı Arıyorum

cj ye traktör lastiği takabilmek için orjinel jantlarını arıyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,005
Kayıtlı Üye Sayımız