Arama sonuçlarınız

1. A

Vinç Yerine Alternatif Olabilirmi

Herkese merhabalar... İnternette vinçle ilgili arama yaparken birkaç sitede gerdirme tarzı , vinç yerine kullanılacak bir aparat gördüm. Jun Kaung 01484 Gerdirme 4 Ton 3 Kanca Fiyatı - Taksit Seçenekleri linkten ürüne bakıp kullanışlı olurmu; veya kullanan arkadaşlar varmı bilgilendirirlerse...

2. A

araç yükseltme hakkında

geçenlerde actyon sportsla alkalı bir video izledim, forumu takip eden bir çok kişide bu videoyu izlemiştir tahminimce...araç üzerinde arazi kullanımı ile ilgili bazı değişikler yapılmış, ve tabiki yükseltmede yapmışlar araca... ama vatandaş aracı yükseltirken bizlerin yaptığı gibi get parçalar...
  3. A

actyon sports'a chip tuning

arkadaşlar, kullanmakta olduğum aracımda (actyon sports 4x4 manuel) chip uygulaması ile motor gücünü ve torkunu arrtırmayı düşünüyorum... araç gücü 170bg üzerine torkuda 375 n/m değerlerine ulaşıyor ortalama olarak... araştırdığım üründe "race chip" olarak geçen ve araca kablo ile bağlanan bir...

4. A

Actyon Sports Tarla Yollarında

Ssangyong actyon sports araçla bir tarlanın kenarından geçerken çekilmiş bir video http://www.youtube.com/watch?v=GvydJLDX0iM
  5. A

actyon sports'a lsd takılabilirmi?

Arkadaşlar merak ediyorum, acaba actyon sportsa kilit uygulaması yapan varmı acaba? tam kilit veya lsd... İnternetten yabancı forumlarıda taramaya çalışıyorum ama net bir bilgi edinemedim daha... Piyasada satılmakta olan kilitler belli araç modellerine göremi üretilmekteler, yoksa bir tane...

6. A

A/T Tavsiyesi

Aracıma kışın kullanmak üzere a/t lastik takmak istiyorum ama forumu okudukça kararsızlığım artmakta, kullanıcı yorumları kullanılan araçlara ve kullanılan lastiklerle yapılan sürüş izlenimlerine göre farklılılar gösteriyor... aracımın üzerindeki orjinal lastikleri yaz - kış değiştirerek...

7. A

Actyon & Sports Absorber

internette dolaşırken ebay'da "Ssangyong Actyon & Sports Absorber Power Cushion Buffer" diye bir ürün buldum... Ürün açıklamalarından anladığım kadarıyla daha konforlu bir sürüş ve araçta 3-5 cm arası bir yükseltmeden bahsediyor... Bu alet nedir, işe yarar birşeymidir? Bilgisi olan arkadaşlar...
  8. A

actyon sports'a hangi lastik?

Actyon sports aracımın lastiklerini a/t lastikle değiştirmek istiyorum, aklımdada iki marka var fakat takacağım ebat konusunda biraz endişelerim var...Aracın orjinal lastiği 225/75/16 çapında, benim takmayı düşündüğüm ebat ise 245/75/16... Çapta 3 cmlik bir büyüme elde etmiş olacağım böylece, bu...
  9. A

sıfır araca çeki demiri işletme

Bayramdan önce siparişini verdiğim actyon sports model aracım salı günü bayi tarafından teslimedilecek, daha önce arcın pazarlığını yaparken araca çeki demirininde bayi tarafından taktırılıp ruhsata işletilmesini istemiştim, ve bayi bu isteğimi olumlu karşılayıp pazarlığın içine çeki demiri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri