Arama sonuçlarınız

1. jeep53

94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz

Merhabalar 2007 yılında 94 model 4.0 L ZJ Laredo aldım, 2008 yılında sattım plaka değişti alan kişi muayene zamanı trafiğe gittiğinde ruhsatda yazan motor numarası ile motordaki numara ile tutmadiği görüldü yani ruhsat a şasi numarasının son 8 harfini sanal olarak yazdılar. büyük problem oldu...

2. jeep53

Grand Cherokee Arıyorum

A C İ L 93-97 model arası 4.0 L veya 5.2 L orjinal masrafsız araç arıyorum. Hulusi 0 532 2814147
  3. jeep53

93-97 Model Arası Temiz Trjinal Grand Cherokee Arıyorum

İstanbul da 93-97 model arasında Grand Cherokee arıyorum kurcalanmamış orjinal olması gerekiyor

4. jeep53

Yaşasın Türkiye'de Artık 4x4 Araç Üretimine Başlanıyor

Devim arabaları gibi Eskişehir de''HİSCAR'' 4x4 muhtelif tip araçlar üretilip yurdumuzun her bölgesinde deneniyor.Yerli 4x4 lerimize başarılar dilerim.
  5. jeep53

91 Model XJ Direksiyon ve Fren Problemi İçin Yardım

Merhaba daha önce 94 zj laredo kullandım ama gözüm xj kasaladaydı 2 ay önce 91 model xj satın aldım ama küçük sorunlar yaşıyorum.araç rolantide çalışırken direksiyon çok sert tur atmada zorlanıyordu pompayı değiştik sorun bitmedi gaz verince düzeliyor tekrar sertleşiyor. sonuç olarak kutuyu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,987
Kayıtlı Üye Sayımız
166,736
Kaydolan Son Üyemiz
S_Erdem

Çevrimiçi üyeler

Geri