Arama sonuçlarınız

1. meseregan

Küçük Böceklerin Büyük Dünyası

Geçenlerde çektiğim bir kaç makroyu sizlerle paylaşmak istiyorum arkadaşlar. Nikon D300s tamron 18-200mm F3,5-6,5 Lensin ucuna bir tür büyüteç taktım. Her lense takılabiliyor, klipsli bir alet.

2. meseregan

Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri

Geçtiğimiz Hafta sonu Yahyalı, Kapuz başı şelalelerin deydim. Gördüğüm en güzel şelalelerin arasına giren bu yeri sizinle paylaşmak istiyorum. Hafta sonu gidecek olanlar için uyarmak istiyorum. Bölge çok kalabalık, ortalık piknikçi dolu, mangal dumanından göz gözü görmüyor :) Ama bu kadar...
  3. meseregan

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Merhaba Arkadaşlar, Sonunda üç kuzen Akdeniz bölgesinde bir araya gelip uzun süredir planladığımız kampımızı gerçekleştirdik . Güzergahımız boyunca Mersin ili – Mut ilçesi, Ilısu Köyü, Ilısu Şelalesi, oradan Gezende Barajı önünde bulunan Gezende kanyonu, kanyonun sonundan geri dönüp araç ile...

4. meseregan

Güzeloluk Yaylası Kampı.

Geçtiğimiz ay içerisinde Mersin Tömük Güzeloluk yaylasında bir gece kamp yaptım. Oraya kadar gitmişken Güzeloluğun 30 km kadar batısında ki Sarıaydın köyünde bulunan ve Lamas Kanyonunun başlangıcı sayılabilecek kanyona gitmemek olmazdı. Gerçe hazırlıksız gittiğim için kanyona giremedim. Ama en...
  5. meseregan

Kapıkaya da Bir Gece

Merhaba Arkadaşlar, Geçtiğimiz hafta sonu Adana Karaisalı Kapıkaya Kanyonun da yiğenim Uğur ile birlikte bir gece kaldık. Kanyona sabah saat 09:00 sularında girdik. Kapıkaya denen bölgeden Yerköprü denen yere kadar yürümeyi planladık. yaklaşık 6500m. Yolun bir kısmı ( 3 km kadarı) güzel bir...

6. meseregan

Adana Karaisalı Kapıkaya Kanyonu.

Merhaba Arkadaşlar Adanada burnumuzun dibin deki görsel şöleni kaçırmak istemezsiniz değil mi ? İşte size Adana Karaisalı Kapıkaya kanyonu ve şelale !!!!

7. meseregan

Ayder yaylası ve Fırtına Deresi

Son durak Ayder yaylası ve fırtına deresi vadisi. Gerçe bu bölgeye ağustosun 15 inden sonra daha uzun süreli bir kamp için tekrar gideceğim. Dehşet güzel bir mekan. Ve neredeyse bana bir Nikon d100 ve 28-80 2.8 sigma lense e mal oluyodu :)
  8. meseregan

Haldizen yaylası kampı

Arkadaşlar karadeniz gezimin ikici ayağı Uzun göl ve haldizen yaylası. Bu görsel ziyafetin tadını hep birlikte çıkaralım.
  9. meseregan

Sinop Erfelek Şelaleleri Kampı

Merhaba Arkadaşlar, Karadeniz gezimin ilk durağı, Sinop. Samsunda ki Kuzenlerim Deniz ve Tuğrul ile birlikte ailecek çıktık yola. Sinop'a gidip şehir de deniz de biraz takıldıkdan sonra attık kendimizi Erfelek şelalelerinin eşsiz doğasına. Oraya giderken bu kadar eğlenceli bir yer olacağını...

10. meseregan

Yerköprü Şelalesi, Ilısu Şelalesi ve Gezende Kanyonu

Arakdaşlar aynı resimleri bir daha yüklemek istemiyorum. Kmapçılık bölümünde Topiği açtım. buyurun size link. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57433.0

11. meseregan

Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı

Merhaba Arkadaşlar. Uzun süredir bahsettiğim Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu kampını sonunda tamamladım. İnanın bu güne kadar gördüğüm en çarpıcı yerler buralardı. İki şelalenin birisi, insanı kendisine bakmaya, orada hayatının sonuna kadar kalmaya zorluyor nereid kızları gibi...
  12. meseregan

Erzurum'un Ayazında Kalan Discovery

Bu fotoğrafı 2003 yada 2004 yılında çekmiştim. Bir arkadaşımın efsanevi batışı :)

13. meseregan

Güneşte Benim Gibi Yorulmuştu..

Tekrar meraha, Uzun, yorucu ve stresli bir çalışma dönemini daha bitirmiş evime dönüyordum. Bir baktım, yer çekimine yorgun düşmüş güneşte benim gibi yavaş yavaş batıyor. Alaca kızıllığını yeni güne umut olarak dağıtıyor, topraga ,havaya, suya ve ateşe. Her insana farklı bir şeyler söylüyor...
  14. meseregan

Mersin- Adana civarında mağara gezisi yapan gruplar varmı ?

Merhaba arkadaşlar, mersin Adana civarında mağra gezileri düzenleyen bir grup varmı? Bende katılmak istiyorum :):)
  15. meseregan

Hayatı Renklendiriyor Bu Çiçekler

Merhaba arkadaşlar, çektiğim bir kaç çiçek resmini paylaşmak istiyorum.

16. meseregan

Ceyhan Yılan Kale Kampı

Merhaba arkadaşlar geçenlerde Ceyhan yakınlarında ki yılan kaleye gittik. Kamp niyetimiz yoktu fazla bir hazırlık yapmadım o yüzden mekinemi alıp gitim. Akşam üstü resim çekerim falan derken bir gece kaldık orada. Makinenin şarjı bitene kadar çektiğim resimler. Umarım begenirsiniz.
  17. meseregan

Doğada Olmak !!!

Doğada Akşamüstü Senfonisi Doğadasın, açık gökyüzünün altın da yatmışsın. Biraz ötede yeni yaktığın kamp ateşinin çıtırtıları kulağına geliyor. Güneş batmaya başlamış. Son hüzmelerini fırlatıyor. Birazdan senfoni başlayacak. Sanatçılar titizlikle hazırlanıyorlar. Kaprisli değiller. Çekirge...
  18. meseregan

Mevsimle Birlikte Börtü Böcekde Canlanıyor Dikkat

Öncelikle hepinize mükemmel bir bahar-yaz sezonu diliyorum. Doğanın ve paralel olarak bötrü böceğin canlanmaya başladığı sıcak günler önümüzde, Kamplarımızı zehir edebilecek olan bu mahlukatlardan çok bir kurtuluş seçeneğimiz yok. Bu yüzden ısırılma veya sokulma durumunda uygulanacak ik...

19. meseregan

2004 kj sport da manifoltatan gelen hava sesi !!!!!

Merhaba arkadaşlar. Herhangi bir KJ cherokee sport ile karşılaştırma olanağım olmadığı için burada size bir sorayım dedim. Arkadaşlar, kaputu açıp manifoltun ordan gaz telini çelince önce manifoltun oradan bir yerden bir hava çıkışı ( ses sadece) oluyor sonra gaz yiyor araba. Bu normal mi ...
  20. meseregan

KJ ile Aranıza Katıldım Arkadaşlar

Uzun bir beklleyiş ve arayıştan sonra KJ kasa jeep cherokee 2.4 sport ile bende jeep cilerin arasına katıldım.Alalı henüz bir kç ün oldu bakımlarını bile tam olarak yaptırmaya vaktim olmadı ama söyleyebieceğim bir tek şey var, JEEP BAMBAŞKA arkadaşlar. resimler enkısa sürede yüklenecektir. :):)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,999
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri