Arama sonuçlarınız

1. metehan-arz

Mercedes G ' ye Turbo ..

Öncelikle Merhaba . Araca Garrett Marka Turbo Çalışmaları Yapım aşamasındayız . Resimleri sizlerle paylaşmak istedik . Buyrun ;

2. metehan-arz

iGo Yazılımlı Navigasyon Cihazı .

Cihazın yanında ; Araç Şarj Aleti ve Cam Sabitleyicisi verilecektir . Cihaz:Windows CE işletim sistemiyle cihazı mini bilgisayar olarak kullanabilme · Türkçe menülü ve Türkçe Sesli konuşma · Pürüzsüz akıllı GPS izleme ile yapılan 2D veya 3D harita görüntüleme animasyonlu kaydırma. · Araç ya da...
  3. metehan-arz

Mercedes G Serisi: En İyi 11 Özel Versiyon

http://www.traraba.com/wp-content/uploads/2009/02/mercedes_g_serisi_79_2009_6.jpg Köşeli ve sert hatlarıyla dikkat çeken lüks SUV Mercedes G serisi 30 yılı geride bıraktı. İlk olarak 1979 yılında üretilen araç zorlu arazi koşullarında seyahat edebilmesi için tasarlanmıştı. Son teknolojik...

4. metehan-arz

Geziler

Merhaba ben 13 yaşındayım.Adım Metehan.Babam ve ben tam bir off-road tutkunuyuz.Mercedes 240GD aracımız var.Gezilerinizi bize de haberdar ederseniz çok seviniriz.Saygılarımla
  5. metehan-arz

G-Wagen Vibrasyon (Yardım)

Sahibi oldugum 240 gd'deki vibrasyon sebebini bulamıyoruz.Motordan mı kaynaklanıyor? Araç durdugu yerde yavru şanzumanı boşa alıp 4.vitese takıp durdugu yerde şanzumana hareket veriyoruz. Gaza bastıkça vibrasyon artıyor. Aynı sesi yolda giderken 80 km/h'den sonra geliyor. Bunun sebebini bilen...

6. metehan-arz

Yardım Lütfen (G Wagen)

ARKADAŞLAR BENİM ARACIM GD240 VE BİRÇOK EKSİĞİ ARKA STOPLARDAN İSTİYORUM (yeni) BANA BULBİLECEK VAR MI?) SERVİSE GÖTÜRDÜM AMA HİÇBİRYERDE YOK ALMANYADAN GETİTTİREBİLİRİZ DİYORLAR ANKARA'DA OTURUYORUM VE ARAÇ ORADA

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri