Arama sonuçlarınız

1. B

Grand Cherokee 99-04 Vitesin Önündeki Düğme Ne Zaman Kullanılmalı?

Merhaba, aslında cok önemli ve basit bi soru sorucam ama daha önce otomatik vites hic kullanmadıgım icin bilmiyorum,vitesi 4 all time veya 4Lo' ya aldıgımızda her vites gecişinde vitesin önündeki düğmeye basmaya gerek var mı?Parka alırken basmak gerekebilir fakat 4 all time konumunda N den D ye...

2. B

Grand Cherokee 2001 Wj Lastik Basıncı Ne Olmalı?

Merhaba,Grand cherokee 2001 WJ 4.7 v8 aracımın ön sağ lastiği biraz inmiş,orjinal ölçülerinde yani 235/65/ R17 Goodyear lastik kullanıyorum.Acaba lastik basınçları fabrika ölcüleri kaç olmalı?Şoför kapısının iç kısmında bi etiket var fakat lastik basıncıyla ilgili birşeyler göremedim, farklı...
  3. B

Grand Cherokee Wj 1999-2004 Mopar Yan Basamak, Marşpiyel Üst Parçasını Arıyorum (alınık)

Merhabalar,ilk resimde mavi çizgi icinde bulunan parcayı arıyorum,birer tane sağ ve sol olarak.Orjinal olarak mopar yan basamakları çıkma olarak buldum fakat yan basamakların üzerindeki parça,orjinal olarak basamak takılmayan jeeplerin üst parcasından farklı.3,4 servise sordum bulamadım,takım...

4. B

Grand Cherokee Wj 2001 V8 4.7 Hangi Motor Soğutma Sıvısını Kullanmalıyım?

2001 model Grand Cherokee WJ 4.7 V8 benzinli aracımın motor soğutma sıvısı azaldı,ilave etmek istiyorum fakat aracı 2. el aldıgım icin önceden nasıl bi soğutma sıvısı kullanıldığını bilmiyorum,kullanma kılavuzunda motor soğutma sıvısı seçimi olarak mopar veya eşdeğeri yazılmış,mopar olarak bir...
  5. B

Grand Cherokee Wj Kaliper Sesi İçin Gres Yağı Önerisi?

Merhaba,2001 model jeep grand cherokee 4.7 aracımın kaliperleri ses yapıyor,belli hızlarda gidip yavaslarken hic bi ses yok fakat kalkıs yapıp frene basıp aracı tam durdurdugum anda kaliperler ses yapıyor,tak tuk diye bir ses,yani ince bir ses degil.Dikkat ettim 4 tekerlektende ses geliyor,arka...

6. B

Grand Cherokee 2001 Vitesi D'ye Aldıgımızda Kaç Saniyede Devreye Girer?yardım?

Merhaba arkadaşlar,yeni bi konu açma geregi duydum,Grand Cherokee WJ'si olan arkadaslar bu konuda cevap yazarlarsa cok mutlu olurum,vitesi D ye aldıgınız zaman devreye 1,2 saniye icinde mi devreye giriyor,yani otomatik kendi gazı verme süresinden bahsediyorum,1 saniye veya bazen 2 saniye bi...

7. B

Grand Cherokee 2001 4.7 V8 Wj Vites Geçişi Vuruntu Yapıyor.

Merhaba, Grand cherokee WJ 2001 model 4.7 sahibiyim,aracım 86000 kmde,lpg yok,vitesi ilk basta D ye aldıgımda ,aracım 2,3 saniye bekliyor ve ondan sonra sarsıntılı bir sekilde vitese geciyor,Örneğin yokusta olsam o 2,3 saniyede arac arkaya kayıyor ama arac gittikten sonra arkaya...
  8. B

Acil Grand Cherrokee Wj 4.7 V8 Arka Koltukları Nasıl Yatırabilirim?

Merhaba,2001 model Grand Cherrokee Wj aracımın kullanma kılavuzundan arka koltukların katlanmasıyla ilgili yeri okudum,baş desteğini cıkardım,koltugun alt kısmını yani minder kısmını katladım fakat sırt kısmında sırtlıgın üstündeki sırt serbest bırakma kolunu cekerek sırtlık serbest kalana kadar...
  9. B

Grand Cherrokee Wj 4.7 V8 Arka Amortisör Tavsiyesi

Merhaba,2001 model Grand Cherrokee Wj 4.7 V8 aracımın arka ssğ amortisörü patlak,arka sol amortisörünün de burçu kırık,aracı 2. el aldıgımda yetkili serviste ekspertiz yaptırdıgımda ortaya cıktı,amortisörlerimi kısa zamanda degistirmek istiyorum,Mopar marka bulabilecegim bir yer var mı?Birkaç...

10. B

Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Bozuk Yolda Tık Diye Ses Geliyor

Merhaba,Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 aracımla biraz bozuk yolda,yani cok fazla bozuk olmayan yollarda ,yada parke taşlı yollarda camı actıgım zaman aracın dısından sanki lastige tas girmişte ses yapar ya o tarz bi ses duyuyorum ama ses bana biraz farklı geldi,direksiyonda hafif bosluk...

11. B

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Gaza Fazla Basınca Uyarı Sesi Neden Geliyor?

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 aracımı yaklasık 20km/h hızda giderken biraz yokus yukarı bir yolda aniden gaza basıp ve gaza basmaya devam ettiğimde uyarı sesi geliyor ama sesin tam olarak nereden geldigini anlamadım,sanki orta konsolda klima dügmelerinin o taraftan geliyor gibi,aracımın...
  12. B

Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Sunroof Tam Açılmıyor

Merhaba, Grand Cherokee 4.7 V8 WJ 2001 model aracımda sunroofumu tam olarak actıgımda,yani gökyüzüne elimi uzattıgım konumdan bahsediyorum, sunroof tam olarak cerceve kısmının bitimine kadar acılmıyor,ölçmedim fakat yaklasık 8,10 cm lik kısım kapalı kalıyor,yani geriye daha fazla gitmiyor, uzun...

13. B

Grand Cherrokee Wj 4.7 V8 Egzos Emisyon Ölçümü Fakir Karışım Bi Sorun Olur Mu?

Aracımın egzos muayenesini tuv dışında bi servise yaptırdım.Egzos emisyon evragında fakir karışım yazısı var fakat geçerli diye yazıyor ama aklıma takıldı,O2 değeri üst sınıra cok yakın,yağ sıcaklıgı derecesi alt sınırdan yüksek fakat üst sınır belirtilmemiş,ölçüm yaptırdıgım kişi bi sorun...
  14. B

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Arazi Vitesi Kullanımı Nasıl Olmalı?

Merhaba,aracımı yeni aldıgım icin arazi vitesinin nasıl kullanıcagımla ilgili pek fazla birsey bilmiyorum,forumlarda biraz arastırdım ama WJ için bulamadım.Kullanma kılavuzunda 4 all time dan 4 Lo ya geçişi anlatmıs fakat tam olarak anlayamadım, araç hızı 3-5 km/h iken, vitesi boşa alın...
  15. B

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Boya Kodu Yardım?

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 WJ 2001 aracımın boya kodunu yani paint codenin yazdıgı etiketi bulamadım,motor bölümüne dikkatli baktıgım halde farklı etiketler var,2002 ve 2003 modellerde farklı yerlerde olabilir fakat internette edindigim bilgiye göre 2001 model icin asagıdaki acıklamayı buldum...

16. B

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj İç Dikiz Aynası Yukarı Aşağı Ayarı Nasıl Yapılır?

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 2001 WJ iç dikiz aynasını sağa ve sola döndürebiliyorum fakat yükseklik ayarını yani asagıya ve yukarıya dogru ayarlayamıyorum,ayna hareket etmiyor,acaba farklı bir dügmesi ya da mandalı mı var?Kullanma kılavuzuna baktım ama o sekilde bi yazı göremedim.
  17. B

Jeep Grand Cherokee Wj Jeep Yazısını Nasıl Çıkartıp Yenisini Yapıştırabilirim?

Merhaba,grand cherokee 2001 WJ 4.7 ön kaputtaki JeeP yazısındaki bazı harfler karardı,bunları boyaya zarar vermeden hangi yöntemle cıkartıp yenilerini yapıstırabilirim,Özel spreyler var mıdır?Yoksa farklı kendi uygulayabileceğim yontemler var mı?Jeep,grand cherokee yazılarını parlak krom...
  18. B

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Fren Balatası Tavsiyesi?

Merhabalar,bende aranıza yeni katıldım,2001 model grand cherokee WJ 4.7 aracımı 1 ay önce satın aldım,suan aracım 86000 kmde ve aracımda lpg yok.Aracımın frenleri ses yapıyor,örnegin park ederken aracı durdurmak icin frene bastıgımda balatalardan garç gurç diye ses geliyor,ön diskler yetkili...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri