Arama sonuçlarınız

1. M

Araç Değişikliği Için Satılık Tj Wrangler,ilgilenenler Ulaşabilir

05315784222 Özel bir araçtır Araç değişikliği nedeniyle satılıktır

2. M

Orji̇nal Soft Top Tente 2002 Wrangler Tj İçi̇n

Aracımın orjinal Wrangler tj 2002 tentesini satıcam hiç bir hasarı yoktur isteyenlere yardımcı olurum 05537131953
  3. M

Jeep Wrangler Tj 2002 Orji̇nal Soft Top Tente

Merhaba,aracımın orjinal soft top tentesi satılıktır. Hiç bir yırtığı söküğü yoktur. 2002 model tj aracındır İhtiyacı olan varsa yardımcı olabilirim. 05537131953 Murat Şimdim

4. M

Radyatör Temizliği, Hararet Problemi ?..

herkese merhaba; Daha önce hiç hararet problemi olmayan cj7 aracımda çalıştıktan sonra çok hızla ısınma,tahliyeden su verme ve 95 derecelerde seyreden bir hareret başladı.Öncelikle termeostat kapağı ve termostatı değiştirdim 74 derecelik taktım ama yine aynı.Nasıl bir işlem tavsiye...
  5. M

Cj7 için HardTop

Herkese tekrar merhaba;benim sarı kızın hardtop uygulaması kış bitimi bitti ;D .Orjinal kalıp ile yapıldı.Aşağıda uygulama sırasındaki resimleri eklemeye çalışacağım.İsteyen olursa Antalya'da Özcan abi aynısını yapabilir.Sevgilerle

6. M

Cj7 Benzin Deposu ?..

Herkese merhaba; Cj serilerine hangi araçların benzin depoları uyar bilgisi olan var mı?Bazı ustalar şahin araçlarının depoalrını kullandıklarını ;uyduğunu söylüyorlar.Yardımcı olabilecekler var mı acaba? Teşekkürler

7. M

Beatrix Ergun Abi Hangi Grupta cj xj zj?

Ergun abi sürekli grup değiştiriyor gibi cj kılıcı sallıyordu (sadece jeepler park edebilir ) şimdi zj sonra xj hadi hep beraber Ergun abiyi hangi grupta görmek istediğimizi oylayalım. Ben cj7ciyim cjci kalsın ;bir cj daha yapsın istiyorum. :D :D :D
  8. M

Satılık 33*12,50*R15 Cooper Discoverer lastik 5 adet

Merhaba; Cj7 aracımda kullandığım lastiklerimi yenilerini aldığım için satıyorum.5 Adet az kullanılmış AT lastiklerdir.Sadece istepne olanında yama var diğerlerinin durumu çok iyi;yanaklarda çatlama kesik yok.Diş derinlikleri de çok iyi durumda ekteki resimlerde görebilirsiniz.800 Tl...
  9. M

Cj-7'ye Hard Top Arayanlar

Herkese merhaba; Hardtop'ım geldi.Montaj işlemlerine başlıyoruz.İhtiyacı olan arkadaşlarıma bu kalıp üzerinden yardımcı olmaya çalışırım.Montaj öncesi ve sonrası resimleri de göndereceğim. Sevgilerle

10. M

Acil

Herkese tekrar merhaba; 35lik lastiklerim geldi,33lük lastiklerimi satıyorum.Bir an önce takmak istiediğimden 33lük ihtiyacı olanlar beni arasın ya da mesaj göndersinler ;bütçeyi de siz belirleyin.Sevgilerle Murat şimdim 05423447062 33/12,50/r15 At Cooper discoverer 4 adet

11. M

Cj7'ye 35 inch Lastikler Zarar Verir mi?

Tüm abilerime selamlar 33lükleri 35liklerle değiştirmek üzereyim 5cmlik bir yükseklik farkı var bu araçta arazid eçok zarar verir mi? 35lik takanlar var mı? Neler düşünüyorlar. Teşekkürler
  12. M

Bestop Tente Arıyorum

Merhaba; Sanırım bizim kızı cj7mizi tekrar dirilticez.Bestop tente arıyorum.Burda bulamazsam Amerika'daki arkadaşlarıma yollatacağım.İki sorum var. Elinde tente olan var mı bestop softop cj7 için, bir de bilen var mı Amerika'dan kargo ne kadar tutar ve gümrük olayı var mı? Herkeze teşekkürler

13. M

Satılık jeep cj5

Herkese merhaba; Daha önce ailece bindiğimiz ama köpeğimizi kaybettiğimizden beri hiç kullanmadığımız jeepimizi bizim gibi severek binebilecek birine satmak istiyoruz.İlgilenenler 05423447062 nolu telefondan Murat Şimdim arayabilirler.Özellikleri 1975 model, Sarı siyah metalik boya, Wrangler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,000
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri