Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1997 Model 2.4 Kısa şase orjinal Terrano satılıktır. AT serisi lastikleri ve aküsü 6 ay önce takıldı. Araç arazide kullanılmamış temiz ve orjinal bir araçtır. 203000 Km.de araç çok temiz ve görülmeğe değer. Satma sebebim 2. Araç alamıyorum 3 kapılı olduğu için bana günlük kullanımda kullanışlı...
1997 Model
203.000 Km.
Orjinal oynanmamış düzgün bir araçtır. Motor şanzuman ve arazi şanzumanı sorunsuzdur. Araç arazide kullanılmamıştır. Lastikler AT serisi yenidir (6 aylık) Telefonda detaylı bilgi vereceğim. Eğer bu model bir araba arayan varsa emin olun ki aradığı araç bu net söylüyorum...
235 / 75 / 15 MT Serisi Bir yıl kullanılmış bir takım lastik satılıktır. Lastiklerin Markası GT Radial Savero. Lastiklerin durumu çok iyidir, yara bere tamir görmemiştir. Neden satıyorum derseniz daha çok binek olarak kullanıyorum AT serisi lastik aldım kendime, istenildiği taktirde hiç...
Arkadaşlar daha çok günlük kullandığım için MT serisi 235/75 R15 4 adet veya hiç kullanılmamış stepne dahil 5 adet çok az kullanılmış hasarsız olan lastikler satılıktır. Balıkesird'e ikatmet ediyorum. Tel: 0505 813 44 34 İhtiyacı olan arasın...