Arama sonuçlarınız

1. CANADALI

2008 Sorento Için Snorkel Arıyorum

Merhaba Dostlar 2008 Sorento için Snorkel arıyorum

2. CANADALI

Hrv De Şase Ve Motor Numarası Nerededir

Merhaba Dostlar 2006 model honda hrv alacağım . şase ve motor numarası nerededir bilen var mı. saygılarımla
  3. CANADALI

Kia Sorento'ya 9500lb Sentetik Halatlı Vinç Uygun Mu ?

Merhaba Arkadaşlar , aracımın 1980 kg civarında bir ağırlığı var. tamponun içine gizlenecek 9500 lb 'lik vinç düşünüyorum . bu araç için uygun olur mu , yoksa daha yüksek kapasiteli bir vinç mi düşünmeliyim. saygılarımla......

4. CANADALI

D_max Artık Yerli" İşte 1 Şase Nolu Aracımız

Hayırlı olsun türkiyeye... 4x4 ve 4x2 D max ler artık yerli..... çok çalıştık ama değdi.... gururluyum...mutluyum
  5. CANADALI

Hangi 4x4 ü seçmeliyim

Merhaba dostlarım.... Evin 2. aracı olarak kullanmayı düşündüğümüz , 3 kapı , otomatik vites ve ankette yer olan modellerden birisini olmak kaydi ile bir tercih yapmak istiyorum.sizin fikirleriniz doğrultusunda araç seçimi'mim daha doğru olacağını düşünüyorum ve değerli fikirleriniz...

6. CANADALI

ÇIKMA LASTİK NERDEN BULABİLİRİM

Merhaba arkadaşlar ; Aracımıın üzerinde bulunan takım lastiklerden 1 adedini Yarmış bulunmaktayım , Tamiride mümkün olmadığından yerine stepneyi taktım ancak stepnede hankok marka çıktı...yani bana 1 yada 2 adette olabilir. Kumho Ecsta STX 255/65/16 lastik gerekli ancak çıkma olursa daha...

7. CANADALI

Hangi Aracı Almalıyım

Merhaba Arkadaşlar ; Kısıtlı imkanlar doğrultusunda 4 modelde ailecek karar kılınıldı.. ancak bu 4 modelden hangisini seçeceğiz bir türlü karar veremedik. _Ben biraz arazi kabiliyeti olsun istiyorum _ Hanım , dizel olsun diyor. siz olsaydınız bu 4 modelden hangisini tercih ederdiniz...
  8. CANADALI

Acil Satılık 2004 Grand Vitara

Ruhsat sahibiyim. uygun fiyata _ön takım ve arka takımlar komple kit halinde değişmiştir. 3" yükseltilmiştir. ve ( ömür boyu garantilidir.) _ 4 lastik sıfırdır 800 km yol yapmamıştır. ( advanture m/t serisidir.) _Sağ çamurluk ve kaput değişmiştir _Motor ve şanzıman mükemmel sorun yok. _...
  9. CANADALI

235/75/16 yada 225/75/16 MT Lastik Arıyorum

Merhaba ; 2004 g.vitarama iki haftadır 235 75 16 / 225 75 16 mt tarzı lastık arıyorum bulamıyorum.. hangi bayiye sorsam 1 aydan önce gelmez diyorlar. etrafınızda bu lastıkte olan var mı acaba.. ??? ??? ??? özellikle kumho kl 71 / yada marshal kl 71 / bridgestone dualer mt düşünüyordum ama...

10. CANADALI

JEEP XJ MOTOR NUMARASI NEREDE

Arkadaşlar 1994 model xj aracımın motor numarasını araç muayenesinde tüw türk bulamadı.. ve hafif kusur olarak muayeneden geçirmiş.. bende şahsen hiç bakmadım nerededir diye .Taki ruhsatı kaybedinceye kadar.. Acaba ruhsatı çıkartırken problem yaşarmıyım. yada (Motor numarası bulunamaz ise...

11. CANADALI

İşte İlk Yerli 4X4 Isuzu D-MAX

100/100 Hatasız üretim , yerli 4x4 otomatik sanzıman 3.0 common rail d max'ler simdilik 10 adet üretildi vatana millete hayırlı olur insallah
  12. CANADALI

Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 )

Eşimin ev alalım CRV'yi satalım derdinden sonra CRV yi sattık... >:( Arabasız olmuyor...anneme gidemiyorum derdi çıktı . >:( Gittik vitara aldık... onuda pert'e çıkardı >:( Şimdi borç harç bir Xj Aldık Sonumuz hayrola. :-\ Zannediyorum 168.000 mil de km degildir her...

13. CANADALI

AVRUPA OTO SERVİS HAKKINDA

Merhaba Arkadaşlar ; İlgili servis seyrantepede ve telefonuna ulaşamadım , nedeni ise ; 1994 model cherokee xj hakkında bilgi ögrenmem gerek aracın motorunu bu servis toplamış . ( Metin Usta , Avrupa Oto ) ilgili servisle görüşmem gerek ve telefon numarasına bir türlü ulaşamadım. konu...
  14. CANADALI

Scooter Trafik Tescil İşlemi Hakkında

Merhaba Arkadaşlar; Motorumu tescillemek ( plaka çıkartmak ) için trafik tescil müdürlüğünün internet sayfasına girdim.. biraz bilgi edinmek maksatlı... Yeni Kayıt (Faturalı) Araçlarda İstenen Belgeler ; Başlığı Altında aşağıdaki maddelerin sıralanmış olduğunu gördüm ancak burda...
  15. CANADALI

Hangi Motor Yağını Kullanmalıyım !!!

Merhaba Arkadaşlar Tek silindir,4 zamanlı hava soğutmalı ersi (yiben YB50QT-3) marka scoterım var..50 cc Öncelikle şunu söyleyim.. motordan hiç anlamam. sadece yazlıkta kullanmak için aldım.. Kullanım şartları ,arazi yapısı nedeni ile tozlu bir ortam olacak ( asvalt pek yok ) . ve senede...

16. CANADALI

Satılık 1998 Honda CR_V (Satışından Vazgeçildi)

Arkadaşlar Ruhsat sahibi olduğum aracımın satılıktır . KAPORTA: Orijinal Değişeni yok ancak boya mevcut. MOTOR : Motor ve Otomatik Şanzıman orijinal 175.000 kmde YÜRÜR AKSAM: Yokohama marka 4 lastik yeni ve şifre bijonlu ( stepnede şifre bijonlu) Ayrıca yürür aksam için Monroe (Adventure )...
  17. CANADALI

CRV'ye Hangi Ebatta Lastik Önerirsiniz?..

Merhaba Arkadaşlar ; İlk önce aracımı tanıtayım , 1998 model Motor Hacmi (cc) 1973 Silindir Sayısı 4 Beygir Gücü (BG)/(d/d) 128/5500 En Yüksek Tork (Nm)/(d/d) 182/4200 Ağırlık (kg) (1405) Dingil mesafesi (mm) 2620 Uzunluk (mm) 4520 Genişlik (mm) 1750 Yükseklik (mm) 1705 Aracımı...
  18. CANADALI

1998 Honda CRV Motor Bakım Periyodu Nedir?

Merhaba dostlarım ; en sonunda 1998 model honda crv ile anlaştım. ama araç 168.000 km'de ( ? ) bu araçların motor bakım periyotları hakkında bilgi sahibi olan varmı ? bana yardımcı olabilecek birisini var mı :-\

19. CANADALI

1998 Pathfinder 3.3 te Difranseyel Kiliti Mevcut mu?

İyi akşamlar arkadaşlar komik gelebilir ama bu konuda yeniyim ve Pathfinder almayı kafama koydum..ancak difransiyel kilidi ne ise yarıyor. nezaman ve niçin ne amaçla kullanılıyor.. 1997 - 1998 Pathfinder 3.3 lerde bu parça mevcut mu.. yardım ve yorumlarınızı rica ederim.. ayrıca bu araçların...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri