Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar,
Aracımı yeni bir araç almak için satıyorum. İlan detayları aşağıdaki linktedir. Herşeyi belirttim.
1993 Jeep Grand Cherokee 5.2 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 505791442
İlgilenenler bana şu numaradan da ulaşabilir:
0534 418 72 53
Bilal KAHRAMANTÜRK
Merhaba arkadaşlar,,
Aracımı özellikle 1-2 saatten fazla kullandığımda sola dönüşlerde (otopark vb. gibi tam manevra isteyen yerlerde) sol ön ve bazen ön düzenin tamamından uğultu geliyor. Bazen kısa mesafe kullanımlarında da yapıyor bunu.
Sadece uğultu değil zıplamaya da başlıyor bazen. Sanki...
Merhaba arkadaşlar..
Aracımda (Grand Cherokee 1993 ZJ) fabrika alarm sistemi mevcut ve çalışıyor (Anahtarla açılmadığında bas bas bağıran sistem :) )
Fakat kapılar için bir merkezi kilit sistemi kullanmıyorum.Aldığımda yoktu yani.. Araçtan inerken hep kendim kapıdaki lock tuşu ile kilitleyip...
Merhaba değerli arkadaşlar..
Engin bilgilerinize ihtiyacım olduğu bir konu mevcut. Geçenlerde bostancı sanayii'deydim. Direksiyondaki boşluğu aldırmak ve genel bir bakım yaptırmak istedim. Ustam direksiyondaki boşluğun ön takımlardaki yıpranma ve gevşemelerden olduğunu söyledi.
En önemlisi...
Merhaba değerli arkadaşlar.
Forumunuza yeni katıldım. Uzun zamandır sürekli bilgi alma maksadıyla geziyordum. Grand cherokee 5.2 (1993) aldıktan sonra bir sorunla karşılaştım ve yardımlarınızı rica ediyorum.
Aracı sabah ilk çalıştırırken marş süresi biraz uzun oluyor. (15 saniye gibi, aküde...