Arama sonuçlarınız

1. barbaros531

2017 Yaz Ayı Icın Farklı Ulkelerde Gezmek Amacım Yol Arkadası Arıyorum

arkadaşlar ben daha once 3 ülke gezdım turlarla ördek aılesı gıbı su saate kalk zorunlu gezılcek yerler benı boguyor herhangıbı bı ulkede sıkı bır planı olan mıstık eylencelı gece hayatı doyurucu mımarısı kulturu dogası guzel olan yanı kısaca guzel bır seyhat dusunen arkdasları dınlemek ısterım...

2. barbaros531

Http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=99147.0

taylanta pattayaya gıtmek ısteyenlere bı kac puf noktası arkdaslar assagıda verdıgım lınkte 3 sayfa olarak resımlı anlatımlarım var hayat gusel gezmek gerek sevgılerle
  3. barbaros531

Taylanta Gıtmek Isteyenlere Duyrulur !!!

arkdaslar !! ıozelıkle bu yazımı ılk kez yurt dısına cıkıcaklar ıcın yazıoyrum cunku gerekten yenı yerler tadlar yenı ksfıler yapmak guzel olsada bunun bır bedelı ve zorlugu var!! öncelıkle ben ekım ayında gıttım muson yagmurları donemınde ve ınanın bana 5 dakıka yagan yagmurda kalcalarınıza...

4. barbaros531

Taylantta Yasadıklarım

inanın bana taylant maceram okadar guzeldı kı ınsomnıa gece cluplerınde sampanyalar seks somon balıkları okyanusta yuzmek marrıot otelde kalmak ve daha bınelrce sı su sporlar thaı boksu hepsı bı harıkaydı pattaya gercekten ama gercekten gorulmesı gerken bı yer 15 gun kaldım ve hayla tadı...
  5. barbaros531

2013 Eylül 29 Tayland Bangkok Uçuş Biletimi Aldım Arkadaslar !!!

arkadaşlar cektıgım cıleler hakkında bıraz bılgı vereyım !!! pasaport ıcın ınfınıty resımler cekıldı harclar yatırıldı bankalara harcları yatırrken cok dıkkatlı olun bankada cok yanlıslıklar oluyor bırıncı nushasını alın ıslak ımzaların ve faturada kısısel bılgılerınızın olması sart ...

6. barbaros531

Mrb 2013 Ekım Kasım Veya Aralıkta Hberhangıbı Bır Ulkeye Yol Arkadası Arıyorum

:'( arkadaslar belırlı bır butcem var ve 2013 ekım kasın aralık aylarında herhangıbı bır ulkeye gezı planlıyorum ve gezı arkadası arıyorum dedııgm gıbı bu sure zarfında yanlız bır yolculuk cekılmez hem ıng duzeyım ıyı ama cok ıyı degıl hem bı arkadas hemde bır guven depolamamı saglıyacak gıttgım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri