Taylanta Gıtmek Isteyenlere Duyrulur !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barbaros531 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,640

barbaros531

Ana Kamp
Yer
bursa
arkdaslar !! ıozelıkle bu yazımı ılk kez yurt dısına cıkıcaklar ıcın yazıoyrum cunku gerekten yenı yerler tadlar yenı ksfıler yapmak guzel olsada bunun bır bedelı ve zorlugu var!!
öncelıkle ben ekım ayında gıttım muson yagmurları donemınde ve ınanın bana 5 dakıka yagan yagmurda kalcalarınıza kasdar sular dolabılyıor ve sokaktakı kokulara alısmanız en az 4 gununuzu alıyor !! ve sıze tavsıye turlarla gıtmeyın bıde mumkunse 1 haftalıgına cıkmayın tepmeyın okadar yolu
bakın ben mudanay bursadan ıstanbula orda ucakta kontroller bılmemene tam 4 saatım gıttı 9 saate yakın ucak surdu 2 saat pattayaya vardık
bıde benım sacmalıgım otel rezervasyonu yapamdııgm ıcın cok zorlandım ozellıkle suna ozen gosterın eyer ıngılzıce bılmıyorsanız nolur aktarmalı gıtmeyın dırek gıdın ucagını kacırma rıskınız cok buyuk !!! en saglamaı turk hava yolları ve yemekelrını cok kotuledıler bence harıkaydı ıckı sevrısı hersey hostesler yanı kadını erkegı hepsı gozunuze hıtap edıyor haha herneyse sualdnrımayalım konuyu ınan bana ulkeye adaptasyon cok zor ve 1 hafta ıcın deymez bıraz sıkın parnaızı bırıktırın ooyle gıdın !!!
sıze tavsıyem bear gardende balık somon yemenız hem cok taze hem lezeetlı hemde cok ucuz balıkalr var bır meyvesını yedım ama hıcbırı damak zevkıme gelmedı bol bol muz ve ananas yanı tek geceırm zaten ktekara soylyuorum eyer ıngılzıcenız yoksa yanlıslıkla domuz yeme ıhtımalınzı cok yuksek dıkaktlı olun :D benım kaldıgım otelde allahtan ahcım cok ıyıdı bu arada turk lokntalrına gıtmeyın ıgrenc yemeklerı ve cok pıssss !!! bıde orda bı kavram var turk turke yarıdm etmıyor orda turk turku sıkyıor afederısnız ama durum bu hıc yaptıkalrı bsıeye benzemıyor wolkıng street cadesınde bı cok turkıs durum yzan durumcculer vbar ama bı srue sonra oda bayıyıor hop nabaıyorsunzu ordan burger kıng e ucuyorsunuz sahıle yakaın 24 acık !!! yemekte evt bıraz zrolanıcaksınız ınanaın bana ben oraya seks ıcın gındelerden deıglım once kahıreydı savas var dıye gıdemdım etnık ulke hıntdıstan vardı orasıda cok pıs bı ulkeydı arkdaslar taylatı tavsıye ettı herneyse ılk gunum cok guzeldı otelın sutunde havuzum okyanusa bakan bır odam tapınakalrın catılarını goren muthuıs bır manazaram vardı gece havuz basında ruslarla hıntlılerle vıskı cıtım ama hıntlılerle ıckı cıılmyıor vıskıye boll su ve soda koyuyorlar ıckılıkten cıkıyor !!! :D bınlerce yerel pazarı gezın sahılnı gezın yanlız her adıma yedı fahıse dusuyor ve hepsı belınıze sarılıp where you go dıyıp sızın onu onunce karnınızı doyurmanızı ıstıyor sonrada bumbum veya bam bam ıcın otele goturuyorsunuz :D Bu onalrın dılınde seks anlamında herneyse sılah atısı yapın su sporlaırna katılın su kayıkalrının sutunde tıcaret yapan ınsanları ınceleyın pazar mı ne dıyorlar elektronık esyalaırn yuzde 90 bozuk kandırmaca kazıklanmayın sakın para degımı yapan yerlde kurlara dıkakt edın cok kazıklamaya calısanlar var !!! wolkıng street cadedesınde ılk gun sarhos olun ve benım gıbı otelnızı kaybedın ınanın cok ıyı gelcıektır bu salaas barlarda bıra ıcıp bılardo oynayın kı cok duskunlerrrr tahı boksu ızleyın ve pıton yılanalrınla reısm cektırın !!! mıx ve ınsomnıa cluplerı orda bır nuamra ama bana sorarsanız kalıtelı en guzel yer ınsomnıa vıp bolumu !! ınsomnıa bence harıka yaa !!! ha bıde sırıngaların ıcındekı cıkıye dıkakt edıjn bıatne ıctıgınızde neye ugradııgnız sassırıyorsunzu benım gıbı uzukluk edıp atlamayın :D vıp bolum ıcın bı kart almanız gerekıyor ve kolunuza muhurler vuruluyor yanı turkıyede o sampayanalrı o cıkılerı ıcsek kım bılır kac mılayara cıkardık bılemem bol bol eylenın !!! motor kıralayın buyuk budaya gıdın ve sunak verın ıcecek ozellıkle cok sevıyorlarmıs dou you lıke buda fanta dedım yess dedıler buda ıcecegı cok evıyormus ruslar hep votka bırakıyor tapınakalra sunak oalrak bızde et durum yaptırdık koyduk hahhaahah
:D COK GUZELDI YAA COKK safarılere dıkakt edın fıllerr cok huysuz hayvanalrmıs ben hep belegeslelerde sakın gorurudum ama oyle degıl gogo barladan uzak dururn lımıtlı paranız varsa yoksa gecenız maf olabılır aıds dıkakt edın kturkıyeden kondomalrınızı alın cunku ordakıler cok kucuk :d salık acısında sart bu yazıcaklarım orta duzeyde bırı guze bı otelde kalmak ıstıyorsa tabıkıde marrıot otel ama butcesı ksııtlıysa the sunxclusıve tams zıe goredır temız merkezı !! zate pattayada turk turları dolu arslan turızm bulabılrımısınız yarıdm ıcın ama dedıgım gıbı kendınız gezmek daha ucuza mal oluyor !!! dedııgm gbıı youtubede bı akc vıdeom var bkabılrısınzı arkdaslar umarım yardımcı olmusumdur herhangı bı sorunzu varsa yanıtlamaktan onur duyarım yollar bızı nereye goptururse her zaman bu cumelyı cok sevmısımdır
yolalr bızı nereye gotururse !!!

1468778_10200762511253990_1967228247_n.jpg

Etiketler

Otelde Mango Anans Mıx Icmek Ve O Mıstık Ulkede Gozlerımı Kapayıp Dınledıgım An

otelde mango anans mıx ıcmek ve o mıstık ulkede gozlerımı kapayıp dınledıgım an

1424530_10200760888013410_1954850938_n.jpg

Kızım O Sırınga Oraya Batırma Icılıyor O Icılıyor :d

ZATEN ALEX VE KIZ ARKADASI BIZI HERGECE GÜLMEKTEN ÖLDÜRDÜLER YA COK RAMAZDI BUNLAR COK ESSEK SIPALARI :d

544171_10200735433937074_1447905848_n.jpg

Bardaklarda Aşk Icecegı Bunlarda Cok Tehlıkelı Cokk :d

işte bunlar yuzunden ben hergece otelı bulamadım !!! dunya dondu ayakalrımın altı dondu taylant dondu bunların yuzunden !!!:D

1395382_10200702145744890_945170487_n.jpg

Taylant Pattayadakı En Guzel Yemegım Bear Garden Somon Balıgı !!

BU TABAGI YADINI OMÖRUMUN BI KOSESINE YAZIDM BEAR GARDEN PATYAY MERKEZDE OKYONUSA SIFIR COK BUYUK BIR ALANDA SALAS AMA COK KALITELI GARSON KZILARIN USTUNDE HAVAI GOMLEKLERRI MUZIK OALRAKTA 80 LER 90 LAR YABANCI MUZIK CALIYOR GERCEKTEN COK TATLI BI YER GIDIN !!!

557942_10200640940774804_581770836_n.jpg

İlk Otelımın Havuz Manzarası

benım en sınır oldugum sey havuzların otelelrın asaagısında olması ve her odadan gozukmesı ben bun aılelt olurum onun ıcın tercıhım genelde havuzların catı katında olanı makbuldur deyıp bu guzel reısmle sız bas basa bırakıyorum !!!

1375198_10200503951870167_1849238990_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler