Arama sonuçlarınız

1. 06mustafa06

CHEROKEE V8 MİLANO LPG YARDIM ??

arakadaşalar aracımı alalı 2 ay oldu üzerinde 2007 yılında takılmış milano marka tüp takılı. aracın motoru ne kadar sıcak olursa olsun 2.500 devrin üzerinde hemde 2 sefer 2.500 devri geçince lpg ye geciyor. Bu sebepden lpg nin harince 500 km. de 100 tl ye yakın benzin yakıyor. Ustaya sordum...

2. 06mustafa06

YENİ TEYP..

2001 wj orjinal teyp çok güzel ama velakin mp3 çalmaması aux çıkışı olmaması sebebiyle , kıytırık fm transmitter felan vs. ugraşmayım navigasyona ayrı vs. ayrı para vermeyim olmuşken tam olsun diye orjinal e uygun üretilmiş bir teyp sipariş verdim. umarım iyi yapmışımdır. elime geçer geçmez...
  3. 06mustafa06

Aracımın Altını Ziftlettim

ARKADAŞLAR aracın altını üzün ömürlü kullanım ve ses yalıtımı olsun diye , uzun suren araştırmalar üzerine iyi bir usta bularak zivtlettim daha doğrusu pütür dedikleri veya kauçuklu zivt dedikleri olayı yaptırdım. Hemde büyük firmaların verdiği fiyatın 4/1 kadar bir rakama , ANKARA'DA yaşayan...

4. 06mustafa06

WJ LASTİK YARDIM ?

Cherokee wj lerin orjinal lastik ebadı 235/65/17 , ama kışlık lastik olarak 245/70/17 veya 31' balon lastik taksam bir zararı olurmu ? sürtme yaparmı ? ve tavsiye edebileceğiniz lastik nedir ? Üstat ların yardımlarını bekliyorum lütfen.
  5. 06mustafa06

2001 GRAND CHEROKEE V8 İLE BENDE ARANIZADAYIM ARTIK...

Uzun süren araştırmalar sonunda şunu mu alayım , bunu mu alayım derken en sonunda iyi olduğunu düşündüğüm , 2001 model grand cherokee 4.7 v8 aldım. araç gayet iyi durumda arazide hiç kullanılmamış , orjinal 100 bin kilometrede , hiç bir kazası boyası , çiziği , değişeni vs yok. Umarım iyi bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR