Arama sonuçlarınız

1. anerkad

DCM 83

dcm 83 plakalı mitsu tarafımdan Ayvalık Cunda sularında görülmüştür.. :) Üstelik Gezenbilir sticker'ıyla.. :) Sohbet etmek isterdim ancak sadece plakayı hatırladım.. Bekledim biraz..uğrarsa tekrar 0532 2153264..Engin.

2. anerkad

Radar..

Bugün aracımla radar'a girdim.hızım 80 in altındaydı..Birtürlü anlatamadım derdimi.sonunda memur radarı aradı yanımda.. söylediği ise şu..'' 114 km hızla geliyordu yanımdan geçerken hızını 80'e düşürdü '' Yanımdaki memur ise yeni radar sistemlerinin geldiğini,uzaktan hız tespiti yapıldığını...
  3. anerkad

Volkswagen Minibüs Karavan

75 model volkswagen t2 minibüs'üm var.Satmaya kıyamıyorum,kullanmıyorumda. Çok örneğini gördüm yabancı sitelerde, motor yürüyeni iptal edip çekme karavan yapabilirmiyim. Trafikte acaba bir problem veya belge nasıl alınır.

4. anerkad

DMax 4x4 Akü Değişimi

Geçen gün aracımın ilk defa aküsünü değiştirdim.Bu arada 2007 model dört yıl kullandım orijinal aküyü. Akü çıkarılıp değiştirildi.Arkasından sol cam otomatiği ve uzaktan kilitleme immobilizer çalışmadı.Elektrikçi birçok işlem yaptı olmadı. Kod çözülecek denilsede serviste sol kumanda tablosu...
  5. anerkad

Kasko'nuza dikkat!!!!

2008 model sıfır honda almıştım ana bayi'den.Kasko yapıldı tabi bayiden,2008'in 8.ayında sattım ve kalan kasko alacağımı bile istemedim ihmalden.Bugün bir icra kağıdı geldi...benim olmayan araca 2009 yılına ait kasko yapılıp ödemediğim için icraya verilmişim!!!! Hallettim tabiki,ancak nasıl bir...

6. anerkad

Türkiye'nin İlk ve Tek Yerli Üretim Uçağı

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK YERLİ ÜRETİM UÇAĞI 1938 YILINDA YAPILDI - NU D.36 VE NU D.38 ADI VERİLEN UÇAKLAR GEREKLİ BELGEYİ ALAMADIĞI İÇİN SERİ ÜRETİME GEÇEMEDİ - 270 KİLOMETRE HIZ VE 5 BİN 500 METRE YÜKSEKLİĞE ÇIKABİLEN NU D.38 DÜNYA HAVA SANAYİCİLERİNİN BÜYÜK İLGİSİNİ ÇEKMİŞTİ Türkiye'nin ilk...

7. anerkad

Bu Nasıl Boynuzdur !..

8. anerkad

Pirinç Sanatı

9. anerkad

Duvar Yazıları

Ben kara kaşlı gözlerine degil dişlerinin arasındaki boşluga vuruldum:D Biri senle çıkmak istiyormuş -Kim…. -ASANSÖR :-) gideceksen gelme gelmeyeceksen ümit verme:( Her seçiş bir vazgeçiştir GÜLÜ SEVEN NASIL DİKENİNE KATLANIYORSA KIZI SEVENDE DIRDIRINA KATLANIR Herşeyini bilmene gerek yok...

10. anerkad

Kurnazlık

Zülfü Livaneli Kurnazlık, geri kalmış toplumlara özgüdür Almanya’nın geniş otobanlarında yol alıyorduk. Baktım ki otomobiller yavaşlıyor ve yolun iki yanına diziliyorlar, orta şerit boş kalıyor. Ne olduğunu anlamadım ama biz de öyle yaptık. Beklemeye başladık. Yolun ortası bomboş ama hiç...

11. anerkad

Niçin Gülüyoruz

Niçin gülüyoruz? Böyle de soru mu olur, tabii ki fıkralara, komik laflara ve olaylara gülüyoruz diyebilirsiniz. Ama araştırmalar olayın bu kadar basit olmadığını gösteriyor. Tabii sizler de haklı olabilirsiniz. Gülmek araştırmacılar tarafından yıllarca araştırıldığı kadar karmaşık olmayıp, ilkel...
  12. anerkad

Sunay Demircan'ın Yazısı

Ne yersek oyuz, ne yersek onun gibi oluyoruz. Peki markettten aldığımız üzüm, domates, mısır nasıl, bunları tanıyor muyuz? Sunay Demircan'ın müthiş yazısını kaçırmayın... Market raflarındakilerin hikayesi Sunay Demircan'ın yazısı: Markete gittiniz. Yeşil sapları, şık karton kutuları...

13. anerkad

Güneş Tutulması

Sadece Asya'da izlenebilen yüzyılın “tam güneş tutulması” milyonlarca kişiyi sokaklara döktü. İlginç ritüellerle karşılanan tutulma, doğal felaket ve dünyanın sonu tartışmalarını da alevlendirdi. TSİ 03.50'de tam güneş tutulması halini aldıktan sonra kuzey doğuya doğru hareket ederek, Nepal...
  14. anerkad

Panoramik Bir Dünya Gezisi

http://www.panoramas.dk/fullscreen6/f11-istanbul.html apple quicktime gerekebilir.
  15. anerkad

Havyarın Hikayesi

16. anerkad

Citroen Fropki

Ana sayfada citroen yok..DS ler ayrıcalıklı citroende eski ve tarih yazmış bir markadır..
  17. anerkad

Atatürk Kayalıkları

Ayvalığa giderken Gömeç te kayalıkları.
  18. anerkad

Dünyanın Hangi Kentini İsterseniz Tıklayın Seyredin

http://www.woophy.com/#&mag=1&lng=0.000608&lat=14.010957

19. anerkad

Atatürk Silueti

Mucize 350 Gün Sonra Görüldü ARDAHAN'ın Damal İlçesi Ata Mahallesi Karadağ sırtlarında ortaya çıkan doğal Atatürk silüeti, 350 gün sonra yeniden görüldü. Damal İlçesi'nde Mustafa Kemal Atatürk’ün her yıl 20 Haziran- 15 Temmuz tarihleri arasında Karadağ sırtlarına vuran silüeti, bu yıl 10 gün...
  20. anerkad

Zeytinliklere ''Çevreci'' Fabrika ve Enerji Santrali Kurulabilecek

05/07/2009 Çevreyle ilgili davalarda sık sık dayanak konusu yapılan zeytin yasasında değişiklik yapılıyor. Zeytinliklere tarım ürünü fabrikaları ve elektrik üretim tesisleri kurulabilecek YURDAGÜL ŞİMŞEK ANKARA - Zeytinlik sahaları içinde ve bu sahalara en az 3 kilometre mesafede tesis...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,000
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri