Arama sonuçlarınız

1. faaty

Hepberaber Yeni Bi Defender Toplayalim

Evet değerli dostlar; yaklaşık olarak 8 ay kadar önce aldığım 300 tdi DEFENDER imin bugün itibariyle ( çok şükür RAB BİME ) kaporta-boya işleri bitti. şimdi kaportacıya cektik, kapı kolları fitilleri vs. toplanıyor. kısmetse hafta sonu oda bitecek. yürür aksamda 2 inch britpart pro-sport...

2. faaty

Defender Im Için Koltuk Yardımı

Öncelikle merhaba DEFENDER sevenler kısmetse defenderim şuan boyada ve boyadan cıkınca iç taban döşemesi&yalıtımı yapılacak ve koltukları değişecek tavsiye edeceğini koltuk var mi? ben discovery 2 nin koltuklarını düşünüyorum anck ondan da henüz bulamadım. bu konuda yardimlarınızı ve...
  3. faaty

Defender Ön Panjur

Değerli akadaşlar kendi aracıma almış olduğum SVX model ön panjuru proje değişikliğinden dolayı takmadım. ürün sıfır olarak jelatiniyle beraber nasıl almışsam o şekilde duruyor. isteyen olursa aldığım fiyata verebilirim.

4. faaty

Defender Yükseltme Hakkında Yardım

Merhaba değerli arkadaşlar, Yeni almış olduğum DEF e sıra yükseltmeye geldi ancak bircok yorumda okuyunca aklım karıştı, aslında tereddüte düştüm. 2'' yükseltme yapacağım, pro-sport yükseltme kiti ile. Huma oto da var ancak yükseltme yaptığımda bu kit ile başka herhangi bişey değişmem gerekli...
  5. faaty

Lastik Konusunda Yardım

değerli arkadaşlar defenderime lastik alacağım ancak eleye eleye iki lastik arasında kaldım 1- BF goodrich a/t 245/75/16 2- BF goodrich a/t 235/85/16 bu lastiklerden hangisini tavsiye edersiniz ? aracım standart herhangi bir yükseltme yada ofsetli jant yok. normal beş kollu defender jantı...

6. faaty

Yepisyeni Def Im Için Acill Yardimlarınızı Bekliyorum

öncelikle herkese merhaba yeni aldığım 300 tdi defender ime 2'' yükseltme ve 6 derece açılı kol takmak istiyorum. sormak istediğim açılı kol huma oto da ön taraf diye var bu kol sadece ön için mi ? eğer öyleyse arka için nerden bulabilirim, ve açılı kol takacağım için yükseltmeyi takoz,get vs...

7. faaty

Defender Motor Tavsiyeleriniz

öncelikle herkese merhaba daha önce 2.5 düz dizel defenderim vardı bazı sebeplerden dolayı satmak zorunda kaldım Ama defender aşkı başka şidi durumumu düzelttim yeni bi def arıyorum ancak aklım karışdı sitedeki yorumları okuyunca öncelikle; düz dizel defender alıp ford puma motrumu taksam? yada...
  8. faaty

Yeni Bir Defender Alma Arefesi (yardım) ..

acil yardım değerli arkadaşlar bendeki defender 87 2,5 d aracımı satmış bulunmaktayım,şimdi defender siz olmaz diyerek daha guçlu bir defender alma noktasındayken sizden bu aracı tanıyan ve yardımcı olabilecek arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. bu araçla ilgili fikir ve goruşlerinizi...
  9. faaty

Defender Ford Motor Takabiliyor Muyuz

defender aracıma ford puma motoru takmak istiyorum ancak bazı yerlerde 2014 yılında uygulamaya giren bi yasa duydum ama arastırdım bulamadım aracıma motor değişimi yalnız land motoru takabiliyormuşum ford motoru takıp ruhsata işletemiyormuşum acil ayrdımlarınızı fikirlerini bilgilerinizi bekliyorum

10. faaty

Dizel Defender Mi Td5 Mi

arkadaşlar hepinize merhaba aranıza yeni katılıyorum iki araç arasında kaldım Defender mi yoksa TD5 mi ben off road yapmayacağım ama arazida yaylada daha cok kalacağım bundan sebep arazili arac bakıyorum ve tercih yapamadım. yedek parca durumu arıza durumu nedir yardımlarınızı bekliyorum

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri