Arama sonuçlarınız

1. nejat ural

Land Rover series II-a için jant ve lastik arıyorum - Çıkma - az kullanılmış.

merhaba Diğer bir forumda yazdım ama doğrumu yaptm emin değilim bu sebeple yeni bir sayfa açmak belkide doğrusu dedim. Yukarıda yazdığım gibi jant ve lastik arıyorum. Discojantları olursa sevinirim. ama uyuyorlarmı ? - işte onu bilmiyorum. 1- 1962 Series IIa için uygun jant ve lastik...

2. nejat ural

1997 Model BMC Karavanıma Yeni Bir Yoldaş Aranıyor

Çok uzun uzadıya yazamayacağım. Çünkü gerçekten çelişkili duygular bunlar. Bir tarafta ev almak bir tarafta evimiz sırtımızda harika hafta sonları - mükemmel tatiller geçirdiğimiz yoldaşımız... Evet nakite sıkıştık ve 21.000 TL'ye vereceğim. Detaylar için özel mesaj atabilirsiniz.
  3. nejat ural

İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?...

Merhaba sevgili dostlar. Topikten de anlaşılacağı üzere; Belki de hayatımın en önemli kararlarından birinin arifesindeyim. 45 yıldır yaşadığım şehirde yaşamaktan memnun değilim ve İSTANBUL DIŞINDA hayatımı sürdürmek istiyorum. Evet Radikal bir karar bu. Uzun zamandır da araştırıyorum...

4. nejat ural

2010 Kısa Gezilerimiz; Erdek - Büyükorhan - Amasra - Safranbolu - Yunanistan

Uzun zaman sonra merhaba; Bu sene leyleği havada gördük. Sezonun gelmesi ile hemen hemen her hafta Cuma yola çıkıp, hafta sonunu bir yerlerde geçirmekteyiz. ilk günler Poyrazlar; Sonra Erdek; Hemen sonra Bursa Büyükorhanda Görecek yaylası... ardından Kerpe Sonra...
  5. nejat ural

Chalkidiki Tour !.

4 Gün 4 Motor 4 Sürücü YUNANİSTAN... <object width="400" height="233"><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie"...

6. nejat ural

Anti Stress Camping Ne Oldu?

Geçen sene büyük bir heyecanla Şile Sahilköy civarında bir kamping doğuyor diye Ömer bey bir anons yapmıştı. anti stress camping diye.. sahibi burak bey diye kibar bir arkadaştı. hatta Ömer beyin fotoğrafları da vardı http://cid-4f0918506e69b246.skydrive.live.com/albums.aspx Biz bir kere gidip...

7. nejat ural

Eskişehir - Sarıcakaya - Sakarılıca Gezimiz (26-28 Mart 2010)

26 Mart Cuma akşamı Yola çıkıp, Gece 02.00 de eskişehirde olarak gezimizi başlattık. İlk gece Kent Park otoparkında yol yorgunluğunu yataklarımızda harika bir uyku ile attık. Büyükerşen'e helal olsun. Harika bir Şehir olmuş Eskişehir. Kentpark'ı Esatoğlu ailesi ve Urallar olarak tavaf...
  8. nejat ural

Karavan ile Kış Kampı?

GEÇEN SENELERDE BU ZAMANLARDA NELER YAPARDINIZ ? Yada ; Bu sene KIŞ KAMPLARINI NERELERDE YAPACAKSINIZ ? Bu başlık altında, gidemesekte... göremesekte, hayalini kurmakla yetinsek bile , neler yapabileceğimizi tartışalım diyorum. Tabii ki öncelik GİTMEK - YOLDA OLMAK !. Bu başlığın altında...
  9. nejat ural

Çorlu - Saray Civarında Göl ve Orman Manzaralı Kamp Alanı Tavsiyesi?

başlıktan anlanacağı üzere şöyle dere - göl kenarı... arkasını bir koruya vermiş, önü geniş bir çayırlık.... kafa dinleyeceğim bir yer arıyorum. Neden saray - çorlu civarı. Çünkü yakın olsun. hafta sonumu geçirip istanbula çabuk dönebileyim. çok mu fazla şey istiyorum ?

10. nejat ural

Kısa Geziler; Riva (2009 Mayıs)

Merhabalar; Bu sene anneler gününü doğa ile başbaşa Riva da kutlamak istedik. Sabahtan yollara düşüp, Riva deresinin çayağzı mevkiinden saparak nehir kenarında harika bir gün geçirdik. geçen senelerde pislikten geçilmeyen riva yı bu sene biraz daha temiz görmek hele ki deredeki koca koca...

11. nejat ural

İğneada Demirköy Gezimiz (23-26 Nisan 2009)

24 Nisan'ı da yıllık izinden alarak benim gibi 4 gün izin alan başka bir aile varmı diye bu başlığı koydum. Gecenin bu saatine kadar "NEREYE GİTSEK" diye alternatifleri araştırıp; İyisimi siz dostlar ile birlikte ve/veya fikirleriniz ile NASIL BİR ORGANİZASYON YAPARIZ - NEREYE GİDERİZ diye...
  12. nejat ural

Kısa Geziler; Karyat - Fenerbahçe - Dalyan (Mart-Nisan 2009)

Yoğun geçen iş günlerinden sonra herkese merhabalar. Açıkçası "KISA GEZİLER" tadı damağımızda kalarak bu güne kadar 3 organizasyonla devam ediyor. Kısa bir bilgilendirme ile bahsedecek olursak; 28-29 Mart da Karyat ne durumda diye bir baktık ... Cumartesi - Pazar konaklamak bize iyi geldi...

13. nejat ural

Kısa Geziler; Esenceli (8 Mart 2008)

Her hafta yağmur her hafta kapalı gökyüzü. hep soğuk...
  14. nejat ural

Kış Kampı "Karda Kışta Karavanda Olmak"

Arama motorunda arattım ancak bulamadım. (bir tek sapanca etkinliği var) Bu karda kışta Önereceğiniz bir rota var mı ? ve tabiki bu rotaya yönelik tehditler - riskler yanımızda olması gerekenler bakım v.s. ? şimdiden katılımınız ve önerileriniz için teşekkür ediyorum. Not: benim aklıma...
  15. nejat ural

Tuvalet Kimyasalları

Merhaba dostlar; Thetford kimyasal WC (345) sahibi bu dostunuza , bu kimyasalları nerden bulabileceği hususunda yardımcı olursanız çok sevinirim. sevgiler Nejat Ural

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri