Arama sonuçlarınız

1. H

Mapsource Hatası-Yardım Lütfen

Mapsource programı ile mesela bütün türkiye haritasını yükleyemiyorum.Ekrana hata mesajı geliyor ve günlük dosyası gibi birşeyler diyor.Ancak mesela birkaç parça seçince sorunsuz gps e gönderebiliyorum.Sorun neden kaynaklı olabilir.

2. H

Hatila Milli Parkı-ARTVİN

Merhabalar. Daha önce Hatila Milli Parkına giden varmı.Varsa elinde GPS verisi mevcutmu bir sormak istedim.Ekteki Goole earth resmi burada yapılmış bir kampa ait.
  3. H

Yardım Lütfen.

Herkese merhaba.,arkadaşlar 2 ay önce amerikadan gps aldım.etrex vista cx.sorunum şu,yürüyüşlerde iz kaydı yapmakta kullanıyorum ancak iz kaydını kaydederken amerikadan benim başlangıç yerime bir çizgi atıyor ve o şekilde kaydediyor.her seferinde trackmaker de o izi silip tekrar kaydetmem...

4. H

Mereta Yaylası - Uğurköyü Geçişi (Maçahel) Yardım Lütfen.

Merhaba. Forumda çok fazla aktif değilim.Ancak yardımı edebilecek arkadaşların bir konuda yardımına ihtiyacım var.Bu yaz Maçahel bölgesinde Mereta yaylasından başlayarak büyük dere üzerinden uğur köyüne kadar olan dere ve orman içi patikayı,yapacağıım bir kamp faaliyetinde kullanmak...
  5. H

Gps acemisi olarak fikrinize ihtiyacım var..

Arkadaşlar doğa sporları ile uğraşan biriyim.yurt dışından gps cihazı( GARMIN ETREX LEGEND HCX) alıp kullanmak istiyorum.yapacağım şey sadece yürüdüğüm yerlerin rotasını kaydetmek yada daha önce yapılmış rotaları cihazıma yükleyerek bu rotalardan faaliyet yapmak.Bu durumda netteki birkaçgünlük...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR