Arama sonuçlarınız

1. hukukadami42

Karayolu Ile Suudi Arabistana Gitmek Istiyorum.

Aracımla Suudi Arabistana gitmek istiyorum, bazı sorularım olacak, vakit ayırıp cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. 1-) Hangi güzergâhı tavsiye edersiniz? İran Dubai güzergâhı nasıldır? 2-) Yeşil pasaportum olacak, kutsal topraklara gidebilmek için ne gerekli? Vize gerekiyor mu...

2. hukukadami42

Ermenistan-azerbaycan-nahçıvanı Arabayla Gezmek.

Ermenistan-Azerbaycan-Nahçıvana gitmeyi düşünüyorum, tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi talep ediyorum; 1-) Nahçıvan vizesi kapıda alınabiliyor, bunu biliyorum, Ermenistan ile Azerbaycan vizelerini kapıdan alabiliyor muyuz? 2-) Güzergah aktaş sınır kapısından gurcistana giriş yapacağım, daha...
  3. hukukadami42

Nahçıvan Hakkında.

Önümuzdeki dönemde Nahçıvan gitmek istiyorum aracımla, bazi sorularim olacak, vakit ayirip cevap yazabilecek üyelere şimdiden tesekkur ederim. 1-) nahcivana giriş yaparken triptik belgesi isteniyor mu? 2-) İran'da çıkarken mazot cezası odemistim, Nahçıvan da benzer ceza var mi? 3-) Nahcivan'a...

4. hukukadami42

İran-ermenistan Ve Azerbaycan Hakkında Bilgi.

Merhaba forumdaşlar, daha önce Rusya'ya gitmek istediğimden ötürü başlık açmıştım ancak Rusya gezisi için gerekli zaman ayarlama konusunda sıkıntı çektiğimden rotamı İran-Azerbaycan-Ermenistan'a çevirdim. İran, Azerbaycan ve Ermenistan'a özel aracımla ve ailemle(eşim ve 1 yaşındaki çocuğumla)...
  5. hukukadami42

Rusya'ya Arabamla Gitmek İstiyorum.

Arkadaşlar 2-3 ay içerisinde özel aracımla ve ailemle Rusya'ya gitmek istiyorum, bazı sorularım var, cevaplarsanız sevinirim. 1-) Hala Rusya'da yaşıyor musunuz? Yaşamıyorsanız ne zaman ayrıldınız? Güncel bilgileri merak ettiğim için soruyorum. 2-) Türk ehliyetleri rusya'da geçerli mi? Sanırım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri